Zafer Partisinin imza kampanyası şu şekilde:

Suriye’de çıkan iç savaş sonucu ülkelerinden kaçan sığınmacı ve kaçak Suriyelilerin Türkiye’de kaldıkları süre boyunca Türk halkının sırtına bindirdiği yük 90.8 Milyar Dolardır !

*Sığınmacılara harcanan 90.8 Milyar dolar Türk Milletinin cebinde kalsaydı,* 

3 Avrasya Tüneli, 3 Marmaray, 11 Köprü, 10.975 okul yapılabilirdi. 8 milyar dolarla 1.500 hastane, 5 milyar dolarla 4 yataklı 18.500 tane öğrenci yurdu, fabrikalar yapılabilirdi.

Türkiye örtülü bir istila ile karşı karşıyadır. 

*Suriyeli Sığınmacılar, Türkiye’de kaldığı sürece;* Ülkemizin sınır illerinde oluşmakta olan ve neredeyse yarısını Suriyelilerin oluşturacağı nüfus yapısı, Şam’daki iktidarları Türkiye’nin iç işlerine karışmak, hatta bu bölgeyi Türkiye’den koparmak için teşvik edecektir. 

"100 sene önce Anadolu’da Türk Milletinin hukukuna son vermek için kiralık Yunan ordusunu kullanan emperyalizm, bu kez kavimler göçü benzeri bir Stratejik Göç Mühendisliği ile Türkiye’ye sürdüğü milyonlarca sığınmacı ve kaçak ile saldırmaktadır."

UNUTMA _Suriyeli sığınmacılar ülkelerine dönmeden Türkiye hiçbir sorununu aşamaz._ *Suriyelilerin dönmesi ile birlikte başta ekonomik kriz, işsizlik ve hayat pahalılığı olmak üzere, sağlık ve eğitim hizmetlerinde ciddi bir rahatlama olacak!*

Ülkemizi örtülü istiladan kurtarmak istiyorsan, Suriyeli Sığınmacıların Suriye’ye dönmesi için Zafer Partisi’nin başlatmış olduğu imza kampanyasına katıl !

https://zaferpartisi.org.tr/imza-kampanyasi/

_Bu mesajı_ *rehberinde kayıtlı 7 arkadaşına gönder*, onları Türkiye’nin karşı karşıya olduğu tehlikeden haberdar et.

Editör: TE Bilişim