Zafer Partisi yöneticileri ve Gaziantep milletvekili adayları, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gaziantep Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan milletvekili adayı Mehmet Pamuk, "Görevdeki ve emekli astsubayların sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kahraman ordumuzun göz bebeği astsubaylarımızın sorunlarının çözümü için tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen TEMAD Gaziantep Şubesi'ni ziyarete Zafer Partisi Genel Başkan Danışmanı Ayşenur Külekci, İl Başkanı Aykut cangöz, İl Başkan Yardımcısı Murat Pekin, milletvekili adayları Mehmet Pamuk, Alp Kaya, Alev Akdemir, Erman Epçem, Erhan Sucu, Rabia Seçkin ve İbrahim Avcı katıldı. 

TEMAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Özdağlı, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Zafer Partisi heyeti, emekli astsubaylarla samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

PAMUK: "ASTSUBAYLAR ORDUMUZUN VE MİLLETİMİZİN GÖZ BEBEĞİ"

Milletvekili Adayı Mehmet Pamuk, "Zafer Partisi olarak görevdeki ve emekli astsubayların sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kahraman ordumuzun göz bebeği astsubaylarımızın sorunlarının çözümü için tüm çabayı göstereceğiz. Zafer Partisi Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın bu konuda basına ve sosyal medyaya da yansıyan çok ciddi çalışmaları ve açıklamaları var. Bizler de teşkilat olarak bu bağlamda üzerimize düşen vazifeyi en doğru şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Zafer Partisi Gaziantep teşkilatı ve milletvekili adayları olarak bugüne kadar bir çok STK, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini anlatan Pamuk, "EMAD bizler için ziyaret edilmesi gereken STK’ların başında geliyordu. Zafer Partisi’nin ve Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın halkın nezdinde büyük bir karşılığı var. Bizler de teşkilat ve milletvekili adayları olarak bu bağlamda üzerimize düşen vazifeyi en doğru şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Seçim süreciyle birlikte STK ziyaretlerimizi yoğunlaştırdık" dedi.

"TÜRKİYE'NİN SIĞINMACILARA CÖMERTLİĞİ KENDİ VATANDAŞLARINDAN ESİRGENMEMELİ"

Pamuk, Türkiye'deki sığınmacı sorununa da değinerek, şunları söyledi:

"Suriyeliler ülkemize bombalandıkları için gelmedi. Türkiye'ye gelmeleri için bombalandılar. Daha önceden zaten sınırdaki mayınlar kaldırılmıştı. Sözde buralarda organik tarım yapılacaktı ama sınırları Suriyeli sığınmacılara açtılar. Bu, yüzyılın pojesidir. Suriyelilere şimdiye kadar 152 milyar dolar para harcandı. Bunun sadece 12.5 milyar doları dışarıdan geldi. Türkiye harcadığı toplam 176 milyar dolarla yardım harcamalarında dünyada 3. sırada. Bu paranın da yüzde 80'i Suriyelilere hatcandı. Dünyada yardımseverlikte 3. sıradayız ama paralar Suriyelilere akıyor. Suriyeliler için harcanan para yaklaşık 220 milyar doları buluyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı her bireyin cebinden ortalama 1700 dolar para çıktı. Bu paranın vatandaşımıza ve ülkemize harcanması durumunda her şey bambaşka olurdu. Devlet, önce kendi vatandaşına karşı cömert olmalı."

Editör: Yadigar Hanım