Zafer Partisi Trabzon İl Başkanı Aycan Sulak Elbir, partisine son dönemde özellikle gençlerden büyük ilgi olduğunu belirterek, katılımların yüzde 30'unu AK Parti'den gelenlerin olduğunu söyledi.

Elbir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir otelde düzenlediği basın toplantısında çalışmaları hakkında basına bilgi verdi. Genel Başkan Ümit Özdag ile birlikte Zafer Partisi rüzgarının her geçen gün daha da güçlü estiğine dikkat çeken elbir, partisinin oy oranının da arttığını kaydetti.

Trabzon için herşeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Elbir, "Aşçıyım. Yapmadığım bir mesleğim var. Ayyıldız Hareketi ile Zafer Partisi ile ilişkim var. Kurucu İl Başkanıyım. 6 ilçemizde kongre yaptık. Ortahisar, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Dernekpazarı, Yomra ilçelerimiz hazır. Çaykara ve Şlpazarı da hazır. Diğer ilçelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda kayıtlı resmi anlamda merkezde 250 üyemiz var. Son dönemde gençlerden inanılmaz bir ilgi var. Yüzde 30 civarında Ak Parti'den gelen var. Şu an oy oranımız yüzde 7-8 civarında. Eminim ki bu sandık başında değişecek." dedi.

Elbir açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. "Genel Başkan Ümit Özdağ'ın eleştirdiği bir rüzgar oluştu. Ülke yılbaşından sonra seçim atmosferine girecek. Siz Genel Başkan'ın enerjisini devam ettirebilmek misiniz?" sorusuna Elbir, "Ulusal basın bizi yansıtmıyor, bilinçli olarak bastırılıyoruz. Gençlerimizle birlikte enerjimizi sahaya yansıtacağız. Hedef kitlemiz gençler. Gençler çok ilgili, çok bilinçli geliyorlar. Sosyal medyayı inanılmaz güzel kullanıyorlar" şeklinde cevap verdi.

Elbir, "18 ilçede teşkilatlanma seçime yetişir mi?" sorusunu "Yetiştiririz" şeklinde cevaplarken, Ümit Özdağ'ın büyük kongreden sonra Trabzon'a ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Editör: Yadigar Hanım