Sn. Cumhurbaşkanı sık sık faizlerden dertlenir, “Eğer büyüyeceksek faizleri düşürmemiz gerekir” diye kulağa hoş gelen sözler söylüyor. Acaba Sn. Erdoğan bu konuda gerçekten de samimi mi?

Türkiye faiz lobilerine yılda ne kadar dolar FAİZ ödemektedir?

H.Fidan’a bile kurtarma yasası çıkarırken, KHK’lerle her alana derhal el atılırken neden FAİZ konusunda da bir KHK çıkarıp FAİZLERİ istediği noktaya çekmiyor?

Faiz lobilerinin oyunlarını böylece neden bozmuyoruz?

Hükümet iç ve dış borçlara ne kadar FAİZ ödemektedir?

MTV artışının bakan beyce % 40 artırıldığı açıklandı. Tepkiler üzerine ve Sn. Erdoğan’ın talimatıyla MAKUL seviyeye çekileceği söylendi. Maksat Erdoğan’ın yıldızını mı parlatmak? % 40 zammı daha önce UGANDA hükümeti mi yapmıştı?

Benden tavsiye ve öneri, eğer makul seviye de samimi iseniz o seviye; memur ve emekliye yaptığınız yıllık % 7 zam veya TUİK yıllık % 8 enflasyon oranı olmalı. Sizin niyetiniz, “Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek mi?”

Bakan bey açıklıyor,”Zamlar sevimli şey değildir.” İyi güzel de neden zam yapıyorsunuz o zaman? Hükümet kurduğunuz 2002 yılından 2005 yılına kadar hiç zam yapmamış ve “Biz öncekiler gibi değiliz. Öyle her yıl zam yapmayız” diye övünüyordunuz

Bunun sebebi sizden önceki hükümetin ekonomiyi rayına oturtması mıydı?

Şimdiki zamların gerekçesi de; üretmeden tüketen bir ülkeye dönüşmemiz mi?

Metal yorgunluğu nedir? Bilhassa uçaklar için kullanılan bu terim; uçakların uzun süre kullanması sonucu metallerde oluşan korozyon ve direnç kaybıdır.

Sn. Erdoğan, 2019’u kurtarmak için, AKP Genel Başkanlığını üstlendi. Teşkilatlara ve AKP’li belediyelere bir çeki-düzen verme girişimine başladı. Gerekçesi de metal yorgunluğu.

Bunun için başta büyükşehir belediyeleri olmak üzere bazı belediye başkanlarının da İSTİFALARINI istedi.

İyi mi oldu? Elbette hayır. Hani her şey sandıktı, hani sandıktan çıkanın önünde hiçbir engel ve kısıtlama olmamalıydı? Yoksa biz kendimize mi Müslümanız?

Sn. A. Davutoğlu bir ima ile Başbakanlığı bırakmıştı. İyi mi olmuştu elbette hayır. Bu ve bunun gibi istekler; demokrasi çıtamızı düşürür ve düşürmüştür de.

Belediye başkanlarının istifaları isteniyor ve onlarda kuzu kuzu istifa ediyorlarsa, bir düşünmek gerek?

Neden istifa ediyorlar? Neden direnmiyorlar diye.

Sn. Kılıçdaroğlu, bu tür istifalar için, “İstifa eden belediye başkanlarının yakasında iki rozet vardır. Birincisi Bylock- FETÖ ilişkisi, ikincisi YOLSUZLUK.” Acaba istifa edenlerin yakasında bu rozetlerden hangisi var ya da 2019 seçimi kaybetme korkusu mu?

Esen kalınız.