Türk siyasi hayatına gündemin peşinden giden değil, gündem belirleyen yeni ve güçlü bir oyuncunun katılımı için artık günleri sayıyoruz. 

Sinelerindeki umutla Büyük Türk Milleti, sabırsızlıkla verdikleri oyun tam karşılığını alabilecekleri partilerini kucaklamayı bekliyor.

Yeni Parti’nin en önemli hedefi Milletimizi sarmalamış “Böyle gelmiş böyle gider” zehirli sarmaşığıyla mücadele etmek olmalıdır.

Şayet en baştan bu isteğini hayata yansıtabilirse, yirmi küsur aydır Türkiye ‘yi saran Akşener rüzgarının önünde ezberleri bozmak, ZİHNİYET DEVRİMİ yapmak için büyük bir şans var olur.

Son yıllarda Türk Milleti adeta genleriyle oynanmışcasına kendisinden hiç beklenmeyen, kendisine yakışmayan bir aymazlığa, bir umursamazlığa, bir adam sendeciliğe bürünmüş durumda.

Trabzon’da stand açan HDP üyelerine saldırırlar  ama “Valilere operasyon yapmayın talimatını ben verdim” diyen liderin partisine de aynı ilde %60 oy verirler.

Vergi borçlarının taksitlendirmesinin taksitlendirmesinin taksitlendirmesini bile ödeyemezler ama devlet harcamalarındaki israfa tepki göstermezler.

Üç büyüklerden biri ofsayttan golle, haksız penaltıyla maç kazandığında/kaybettiğinde sosyal medyayı ayağa kaldırırlar ama referandumda maç oynanırken YSK nın oyun kurallarını değiştirmesine aldırış etmezler.

“Milliyetçiliği ayaklarımın altına aldım” diyenler sıkışınca Nihal Atsız kesilirler ama ona “Siz hayırdır ?” demezler.

Yeni parti “hesap sorulabilir” yapısıyla, oluşabilecek parti içi muhalefete takınacağı saygılı tavrıyla, şeffaflığıyla Büyük Türk Milleti’ne bir rol model olabilir. 

Yeni parti bünyesinde makamları emaneten alan kişilere, yaptıkları yanlışlarda bizzat partililer tarafından hesap sorulabilirse, olaylara kamu malı, kamu vicdanı, yetim hakkı, hukuk adalet, gözüyle bakılıp Hz. Ömer’in mumu hassasiyetiyle yaklaşılabilirse yeni oluşum bu ZİHNİYET DEVRİMİ ni yapar.

Türk Milleti’ni fabrika ayarlarına döndürebilirse, “Adam sendeee” ci olmuş insanları titretip kendine getirebilirse, “Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın” düşüncesindekilere yanlış yolda olduklarını anlatabilirse Meral Akşener Hanımefendi çok büyük bir iş başarmış olur. Zira göçebelikten yerleşik hayata geçmek üzere olan bu sancılı bakış açıları ülkemizin önündeki en büyük tehlikelerdir.

Meral Akşener bu ZİHNİYET DEVRİMİ ni yapacaktır.

Türk Milleti ona güveniyor