Sn. Bahçeli’nin Devletin yanında durmak gerekir gerekçesi ile AKP ile ittifak yapması anlaşılır bir şeydir.Anlaşılmaz olan şey hem işbirlik yapıp hem de inkar etmektir! Ülkücüleri kızdıran şeylerden biri budur!

Biz muhalif olsak ta her zaman vicdani davrandık,bugünde AKP ile olan Bahçeliye 7 Haziran sonrası birlikte hükümet kuralım diyenlerin içinde bizde vardık! Bize o zaman hakaret etmek yerine neden beraber olmayacağız anlatılmadı,sadece bize hakaret edildi! Biz o zaman koalisyon kuralım bunun birinci sebebi milletimizin sandıkta bize verdiği mesajın gereği budur.Gelin koalisyon kralım çözüm bir ihanet projesidir bunu da sonlandırmış oluruz ve ülkücü hareket uzun yıllardır iktidardan uzak bırakıldı,kadrolarımız tavsiye edildi,sefil edildi,siyasal ayrımla zulme tabii oldular bu yaralarımızı saralım en önemlisi de demokrasi ve Cumhuriyetimizi yaşatalım bu ülkeyi AKP nin çiftliği olmaktan kurtaralım dedik.İşte bunlardan dolayı Bahçeli Adana konuşmasında bu eski ülkücüler ne aç adamlarmış bana AKP ile koalisyon kurup ihanete ortak olalım diyerek bizi suçluyordu!

Ülkücüler Bahçeli ye çok kızgın! Çünkü Bahçeli AKP nin paralel iftirası ile ülkücülere yapılan operasyonlar yapmasına destek veren bir MHP görünümü hafızalardan hiç silinmeyecektir! Halbuki Sn.Bahçeli çıkıp AKP ve Erdoğan a orda dur benim dava arkadaşlarım bana muhalefet edebilir,hatta beni istemeyebilirlerde ama senin onları zalimlik yapmana rıza göstermem mümkün değil,ülkücüyü ben başkasına hiçbir sebeple dövdürtmem diyemedi ! Tam aksine bizi istemeyen değişim isteyenler paralelcidir diye zulme katkı verdi!AKP nin suç ortağı oldu! İşte Bahçeli burada onarılmaz,affedilmez bir vicdansızlık yapmıştır!Kaybettiği yer burasıdır!

Hangi aile veya aile reisi kendi aile fertlerini ispiyonlar,iftira ile onları perişan eder? Kendi de düştüğü rezilliğin farkındadır işte bu yüzden devşirme,yalaka tetikçileri görevlere atayarak ülkücü hareketin değerlerine hakaret ettirmektedir! Son olarak Suat Başaran işte bu yüzden hedef seçilmiştir! Atilla Kaya ve Mehmet Bülent Karataş bu işin kurbanı edilmiştir!Onlara ya siyasi istikbal ya da eski arkadaşlarınıza hakaret ve küfür tercihi bırakılmıştır!Bu kadar beklediler istediler ki ayrı bir parti kurulsun bizleri hain ilan etmek kolaylaşacaktı! Bu gerçekleşmeyince hareketin hafızaları yok edilmeye karar verildi işte bu yüzden Ülkü Ocaklarına genel başkanlık yapmış kişiler ve onların itibarlarına suikastlar başlatıldı! İlk tetikçiler Ahlak erozyonu taşıyan yaralı tavuklar seçilmiş şişli ve İstanbul il yöneticileri görevlerini yerine getirmişlerdir!

Hala iyi niyet taşıyan,düzelir diye bekleyen ahmaklardan deyilim bunlarla aynı camide namaz dahi kılınmaz! MHP bizim emeklerimizle vücut bulmuş bir siyasi harekettir ancak emek hırsızları için  hak ve hukuk bir değer ifade etmemektedir! Sessiz kalanlar bekleyin tıpkı Suat Başaran gibi sıra size de gelecektir..!