Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, gece saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) hayatını kaybetti, arkadaşı kadın doktor T.B. ise yaralandı. İddialara göre, Ovacık İlçe Entegre Hastanesi'nde görevli olan Kazikoğlu ile T.B., bulundukları binanın 3. kat balkonundan düştüler. Yaklaşık olarak metreslerce yükseklikten düşen ikili, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Devleti yönetenler vatandaştan sonra öğrencileri de dolandırdı Devleti yönetenler vatandaştan sonra öğrencileri de dolandırdı

Olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesine rağmen Kazikoğlu kurtarılamadı ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazikoğlu'nun cansız bedeni otopsi için Tunceli Devlet Hastanesi morguna götürülürken, yaralı arkadaşı T.B. ise Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. T.B.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, çevrede bulunanların görgü tanıklıkları ve olay yerindeki bulgular inceleniyor.

Editör: Habererk Com