Çağımızın Dede Korkut'u Ozan Arif üstad der ki bir eserinde: Sanma Tayyip bey bu adam hep eli mi iğneler? Benden olanlar ne çekti elimden! Neler söyledim o koltukta oturan beylere!

***

Yazıma üstad Ozan Arif'in sözleri ile başladın. Ne demek istiyorsun? Diyecekler olacaktır. Yaf biz hep elin adamı Bahçeli'yi ve avenelerini Haber Erk'ten iğneleriz. Eee bizden olan Mhp iç muhalefete gık çıkarmayız! Eee? E'si bu! Bu yazımı sırf onun için yazdım.

***

Aslında Facebook'tan yazdığım yazılarımda defalarca yazdım belirttim. Bizim Mhp iç muhalefetine sert de olmazsa eleştirdim. Hatta çok sevdiğim desteklediğim ve uğruna ölümü bile göze alacağım yiğit kadın Meral hanımı bile! Meral hanım diyorum şu dönemde Meralci olup da Meral hanımın ufak tefek insani hatalarını eleştirmek karşı cenaha Saray+Akp+Bahçeli bloğuna yarar. Ama ben aşırı olmadan eleştirdim. Ama yumuşak üslupla! Tıpkı geçmişte Bahçeli'ye yaptığım gibi. Zamansız öten horozun başı kesilir ve her şeyin zamanı var sözü gibi. Atalarımız boşuna hiçbir laf sözlemezler. Yani laf ola beri gele demezler hiç.

***

Şimdi bunları yazdıktan sonra gelelim ana konumuza! Ney o? O başlıktan da anlaşılacağı gibi iğneyi de geçtik çuvaldızı kendimize batırmanın zamanı geldi. Hadi zamansız hiçbir iş yapılmayacak ya!

***

Türkiyem Tv! Neci bu kanal? Sahibinin Ülkücü Milliyetçi olduğu hatta sahibinin Malatya'dan Mhp milletvekili aday adayı olduğu Tv! Meral hanımın mitinglerini canlı yayından veren tv! Ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirdağ'ın programlar yaptığı tv. Bakın Mhp iç muhalefete yönelik programları bunlar! Başkası da yok! İşte bu kanala eleştirim de burada başlayacak! Hiç Ülkücü Milliyetçi yayın yok! Veya çok az! Tarafsız objektif medyanız ise ne işi var Akşener'in o medyada? Veya Yavuz abinin? İş adamıyız işimize zarar gelmesin diyorsanız neden girdiğiniz bu yayıncılık işine? Veya bu orta yollu yayın politikası işine?

***

Şimdi bunları yazınca bazı aklı eveller bu adam Türkiyem Tv'de çalışmak istiyor program istiyor diyeceklerdir. Birincisi benim orada program yapmam demek profesyonel olmam demektir. Her ne kadar bazı gazetecilik tecrübelerim de olsa bu kadar daha büyümedim! Yani o kanalda çalışmam için kırk fırın ekmek yemem lazım! İkincisi beni çağırıp programlar yaptırsınlar para da istemiyorum! Konya'dan Ankara'ya hızlı tren paramı karşılasınlar yeter! Hiçbir gazeteci bunu yazar mı yaf? Bakın peşinen yazıyorum! Para pul istemiyorum! Ha şöhret için! Hayır be biladerim! Türkiyem Tv bu konuda bizlere katkı sunmaz biz Haber Erk olarak onlara katkı sunarız. Çünkü bir Akşener haberimiz 70 bin okunmaya erişiyor! Türkiyem Tv'nin reytingleri bizim sayemizde artar! Reyting artıkça elde edilecek reklam gelirlerinden tarafıma düşenlerin çoğunu muhtaç durumdaki Ülkücü şehitlerimizin ailelerine burs olarak vereceğim!

***

Neyse yazımı şahsi olarak fazla ele almayım. Ama bu konudaki eleştirilere ithamlara şimdiden cevap vereyim dedim.

***

Ey Türkiyem Tv! Madem bu yola çıktınız buyurun İsmail abi var! Ki İsmail Türk abimiz şu anda imkanlar el vermediği için program yapamaz orada! Hadi ben tecrübesizim yapmayım ki o yayını yapacağıma inancım tam ama hadi öyle farz edelim! Ahan Arslan Bulut var! Ahan Servet Avcı var! Ahan tecrübeyse tecrübe Fatih Doğrucan hocam var Trt'den tecrübeli hem de! Bu insanların paraya pulla şöhrete de ihtiyaçları da yok!

***

Hiç kuşkusuz Faruk Mangırcı gibi abimizin hem de Konyalı hemşerimin oraya genel yayın yönetmeni olması çok önemli ama  artık yeter kanalı Ülkücü Milliyetçi yayın politikasının tam hakkını veren tvye çevirin. Objektif medyayız diyorsanız veya Malatya'nın yerel tvsi onu da tam yapın.

Bunun da ortası yok işte Türkiyem Tv!