Ankara'nın başkent ilçelerinden Keçiören, son günlerde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle olumsuz etkilendi. Keçiören Belediyesi, 30 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde yaşanan yoğun yağışın ardından hızla harekete geçerek hasar tespit ve yardım çalışmalarını başlattı.

Belediye ekipleri, şikayetlerin yoğunlaştığı bölgelere anında intikal ederek hasar tespiti yaptı ve vatandaşların yanında olduğunu hissettirdi. Yoğun yağışın neden olduğu su baskınları ve zarar gören alanlarda temizlik ve düzenleme çalışmalarına hızla başlayan ekipler, halkın mağduriyetini en aza indirmek için gece gündüz demeden çalışıyor.

Bir ilde daha ekmeğe zam geldi Bir ilde daha ekmeğe zam geldi

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, yaptığı açıklamada, "Ankara'yı etkisi altına alan yoğun yağışlar, ilçemizi de olumsuz etkiledi. Ancak bizler, halkımızın yanında olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidermek için gerekli tedbirleri alıyoruz. Bu zor zamanı birlikte atlatacağız" dedi.

Yaşanan afetin ardından Keçiören Belediyesi, vatandaşların mağduriyetlerini gidermek ve normal hayata dönüş sürecine destek olmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Editör: Habererk Com