• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.550 %1.58
  • ETHERIUM 3.250 %1.5
23°

Mesut Özarslan Haberleri

Mesut Özarslan haberleri ve güncel Mesut Özarslan gelişmeleri, Mesut Özarslan ile ilgili tüm video, Mesut Özarslan fotoğrafları ve Mesut Özarslan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, sosyal medya hesabından Keçiören halkına seslendi:

Gündem

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, belediyeye ait bir şirketin finansal durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Politika

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, AKP 'den devraldığı belediyenin tüm borçlarını sosyal medya hesabından açık açık kamuoyuyla paylaştı.

Gündem

Ankara'yı etkisi altına alan yoğun yağışlar, Keçiören'i de olumsuz etkiledi. Belediye, yağış sonrası hasar tespiti ve vatandaşların yanında olma için...

Gündem

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında AKP'den CHP’ye geçen Keçiören Belediyesi’nin yakınındaki otelde gizli bir giriş keşfedildi.

Politika

Mansur Yavaş, CHP yöneticileri, milletvekilleri ve diğer belediye başkanlarının katılımıyla Özarslan, Keçiören Belediye Başkanı olarak göreve başladı.

Politika

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın önemli bürokratlarından olan Mesut Özarslan, Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı oldu.

Politika

CHP Genel Merkezi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında anlaşmazlık çıkaran Mesut Özarslan, Keçiören’den aday oluyor.

Politika

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde CHP’nin, İYİ Parti’den istifa eden Mesut Özarslan’ı aday göstereceği iddia edildi.