Fazla kiloya sahip kadınlar vücut tipine uygun ideal pantolonu seçerken zorlanabilir. Çünkü rahat oturan ve vücudu saran pantolon bulmak büyük bedenler için zor olabilir. Ancak biraz arayış ve bazı faydalı ipuçları ile vücut tipiniz ne olursa olsun şık ve de rahat pantolon bulabilirsiniz. Öncelikle, vücut şeklinizi ve hangi stilin vücudunuzu en iyi şekilde gösterebileceğini anlayarak işe koyulabilirsiniz.

Fazla kiloya sahip kadınlar genelde kalçalarında ve bacaklarında ki fazla kilolardan dolayı şık ve rahat bir büyük beden pamuk pantolon bulamaz. Aynı zamanda bu bölgelerde kilonun yoğun olması sebebiyle çok dar pantolon giymek rahatsız edici olabilir.

İnsana Dair: Yaşam Ayavefe'nin Topluma Yönelik Sonsuz Sevgi Dolu Çabaları İnsana Dair: Yaşam Ayavefe'nin Topluma Yönelik Sonsuz Sevgi Dolu Çabaları

Kemerli ve yüksek belli pantolonlar, karnını düzeltmeye ve şekillendirmeye yardımcı olur. Bunun için karında yer alan fazla kiloya sahip kadınlar için iyi bir seçenektir. Ayrıca korseli pantolonlar da karın bölgesini toparlamak için iyi bir tercih olabilir. Bu arada geniş paçaya sahip pantolonlar kalça ve bacakları dengelemeye yardımcı olur. Sonuç olarak daha orantılı bir görünüm elde edebilir.

Büyük Beden Kadınlar Ne Tür Pantolonları Tercih Etmeli?

Büyük beden pamuk pantolon tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli adımlardan biri de pantolonun tarzıdır. İspanyol paça bir pamuk pantolon, doğru ve uyumlu parçalar ile kombin yapıldığı zaman sizi oldukça şık ve zarif gösterir.

Çok fazla dar olmayan ve sizi sıkmayan pantolonları seçmek de rahatlık ve şıklık sağlanmasında oldukça etkilidir. Zaten alt bacak ve bilek kısmındaki fazla kilolar bu tarz pantolonlar ile kolayca kamufle olacaktır. Bunların haricinde pantolonun rengi de büyük beden pantolon seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken önemli bir husustur.

Açık renk pantolon giymek sizi olduğunuzdan daha geniş bir yapıya sahip gibi gösterir. Bunun aksine koyu renkli pantolonlar ise bacaklarınızı daha uzun ve zayıf gösterecektir. Böylece bu pantolonlar ile kendinize hem günlük hem de özel günler için zarif kombinler yapabilmeniz mümkün olacaktır.

Pantolon alınırken paça boyu da oldukça önemlidir. Paçalarınızın bileğinize uzanmasına kadar izin vermeniz önerilir. Aksi durumda kısa bir pantolon seçimi yapmış olursunuz. Özellikle de bu pantolonları topuklu ayakkabılarınız ile bir arada giyin. Bu sayede bacaklarınızın boyu uzayarak ve aynı şekilde boyunuzda uzamış olacaktır.

Büyük Beden Pantolon Kombini Nasıl Yapılır?

Kombin yapılırken hemen hemen her kadın en iyi parçaları bir araya getirerek muhteşem bir görünüm elde etmeye çalışır. Kombin yapmak zor bir süreç değildir ama güzel bir kombin için biraz düşünülmek ister. Fiziği en güzel şekilde ortaya çıkaracak, sizi zarif gösterecek parçaları bir araya getirmek için hayal gücü devreye girmelidir. Vücut şeklinizi iyi analiz ettiğiniz durumda doğru parçaları bulmanız çok daha kolay bir hal alacaktır.

Büyük beden pantolon kombini, şıklık ve rahatlık arasında mükemmel bir denge kurmanın bağlantısıdır. Geniş bir bedeni olanlar, stil sahibi görünmek istedikleri zaman doğru parçalar seçmelidir. İlk olarak, doğru bedeni belirleyerek başlanmalı ve ardından vücut hatlarını dengeleyen kesimlere odaklanmanız önerilir.

Rahatlık ve şıklığı birleştiren geniş paça veya düz kesim büyük beden pantolonlar da tercih edilebilir. Renk seçimi yapılırken, koyu tonlar sizi daha ince gösterecek, aynı zamanda kombin yapmanızı kolaylaştıracaktır. Düz renk veya minimal desenlerle de kombin yapabilmenizi sağlayarak zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Üst giyim seçiminde ise dökümlü ve vücuda yapışmayan parçalar kullanarak, kemer ve aksesuarlarla stilinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Ancak unutulmamalıdır ki kendinize güvenmek her kombinin en önemli detayıdır. RMG büyük beden pantolon modelleriyle kombinleriyle kendi stilinizi yaratın!

Vücudunuzu Daha Orantılı Gösterecek Pantolon Modelleri Nelerdir?

Pantolon kadınların gardıroplarında olmazsa olmaz giyim parçalardan biridir. Pantolon ile hem şık hem de rahat kombinler yapmak oldukça kolay olmaktadır. Pantolonlar, kurtarıcı giyim parçalardan biri olduğu için günlük hayatta veya iş yerlerinde sıklıkla tercih edilebilir. Peki, pantolon ile kombin yaparken nelere dikkat edilmelidir? Pantolon giyilmeden önce vücut tipinizi tamamen tanımanız gerekir. Vücut tipinize uygun pantolonlar giymezseniz olduğunuzdan daha kilolu, daha kısa görünmeniz kaçınılmaz olur. 

Her kadının vücut yapısı birbirinden farklılık gösterir. Bazı kadınların bacak boyu oldukça uzunken bazılarınınki ise daha kısadır. Bu nedenle her kadına aynı tip pantolon modelinin yakışmasını beklemek doğru değildir.

Büyük beden pamuk pantolon seçimi yapılmadan önce vücut tipinizi tanımak çok daha doğru tercihler yapmanızı sağlar. Vücut tipi, boyunuz, kilonuza dikkat ederek pantolon seçimi yaptığınız durumda istediğiniz görünümü kolayca yakalayabilirsiniz. Örnek olarak dar paçalı pantolon ya da havuç pantolonlar arasında tercih yaparken bacak boyunuz ve kilonuzu hesaba katmalısınız.

Vücut tipiniz armut, elma, kum saati, dikdörtgen vücut şeklinde olabilir. Siz de hangi vücut tipi kategorisinde yer aldığınızı belirleyebilirsiniz. Buna uygun kıyafet tercihi yapabilirsiniz. Kilonuzu gizlemek ya da bacak boyunuzu olduğundan çok daha uzun göstermek istiyor olabilirsiniz. Bu nedenle hem tasarım hem renk olarak kendinize yakışan seçim yapmalısınız. Sonuç olarak ise vücudunuzu daha orantılı göstererek şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

En Kaliteli Büyük Beden Pantolonları RMG'de!

Şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacak büyük beden pantolon modellerine RMG kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Şık bir görünüm elde ederken sizi rahatsız eden fazlalıklarınızı toparlama şansı elde edebilirsiniz. Ayrıca RMG büyük beden pantolon modellerini uygun kemerler ile kullanabilirsiniz. Böylece bel kısmınızı daha da ince gösterebilirsiniz.

Büyük beden kombinleriniz için sizler de RMG sayfasında aradığınız ve ihtiyacınız olan ürünlere hızla sahip olabilirsiniz. RMG kalitesiyle tasarlanmış tüm ürünlere ulaşarak inceleyebilir, satın almak istediğinizde güvenilir alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.

Editör: İsmail Türk