KIZILAN ADAM İSMAİL TÜRK

Bizim camia da birbirini sevmeyen,bir birini anlamayan ve ya çizdikleri siyasi rotaya ters düşenler birbirlerine kızmanın ötesine taşıdıkları ilişki hukukları herkesi endişelendiren düşündüren boyutları maalesef aşmıştır!

Artık biz de kimin nerde durduğu,nasıl yaşadığı,ideal,fikir,ilke,ahlak gibi kavramların yerini hesap kitap,makam hevesi her birimize beklenti prangalarını vurduğu açıktır! Kim kime niye kızar izaha ve cevaba muhtaç bir konudur! Ülkücü hareket içinde dört kişi aynı şeyi çok zor savunur! Ortak paydalarını kaybeden topluluklar önce rabıtalarını,sonra sevgilerini nihayetinde saygılarını birbirlerine karşı kaybederler!Geldiğimiz acı durum budur!

Böylesi iğrenç bir mahalle baskısı farklı korkuları hakim kılınca kimse gerçek düşüncesine uygun davranmamaya başlamıştır! Ambargo ve aforoz sistemi Balgat jakobenlerince uygulamaya konsa da bunu büyüten bizzat mağdurları olmuştur diyebiliriz! Bu mahalle baskısı insanların duruşunu karakterini sulandırarak karaktersizliği siyasi stratejilerle süsleme entrikası her bireyin sığınma alanı oldu!

Ülkücü hareket gece başka gündüz başkalıktan çıkmış saniyeler içinde tavır değiştiren,yüz metre sizden uzaklaşınca farkı ilişkilerle güvensiz maskeli ilişkilerle bu hale düşürülmüştür! Bu harekette ego,nefis,kibir yükselen bir değer halinde kimse kimseyi beğenmez olması abartılı bir tespit değildir!Bir çok kişi ile konuştuğunuz da aman gardaş sen şununla görüşme zararı gelir,siyasi hayatın biter şöyle olur böyle olur gibi günahtan korkmazken birkaç dakika sonra kötülediği adamı arayıp reisim bir emrin var mı diyebilecek kadar münafıklık belirtileri düşündüğünüzden daha çoktur!

Ben yada siz meselesi olmaktan çıkmış olan bu hastalığımızın tedavisi Balgat hastanesinde mümkün değildir! Balgat hastanemiz maalesef her hastayı kabul ederek zafiyetlerle varlığını sürdüren bir mekan ötesinde değildir!Her türlü olumsuzluğa rağmen Balgatı yaşatan maalesef bizim karakter zafiyetimiz önemli bir destek olmaktadır! Bir günde her şeyi unutup Bina ve sembolleri kutsayan ve bu kutsama üzerinden her türlü karaktersizliği dava adamı gibi sunmaya çalışan bu hastalıklı ahlak anlayışı hepimizi yok edecek tedavisi olmayan bir hastalıktır! Cahiliye döneminde hamur helvadan yapılan Tanrıların ömrü bir acıkma aralığında olunca insanoğlu taptığı putu artık helva görüp yiyecektir!

Ben ne helva ülkücüsü ne de helva yemeye hevesli bir ülkücü olmaktan vazgeçtim!Temel ayrılık benim penceremden bu denli anlaşılır ve basittir!