Okullarda ders programlarında yapılacakmışsan değişimler, branş derslerinin sürelerinin uzayacağı yönünde ilerleyecek. Yusuf Tekin hangi branş derslerinin uzayacağı halkında açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, branş derslerindeki ayarlamalarının kontrol altında olduğunu ve bazı ortaöğretim okullarında derslerinin lisans düzeyinde ilerlediğini bunun düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Bakan Tekin sanat ve spor derslerine artık daha fazla alan açılacağını bildirdi.

MEB öğrencilere yeni materyal çalışmaları yayımlandı… MEB öğrencilere yeni materyal çalışmaları yayımlandı…

Sanatsal ve spor dersleri artacak! 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin branş derslerinden olan resim, beden eğitimi ve müzik derslerinin haftalık ders programlarında saatlerinin arttıralacağını ancak ilerleyen günlerde sürece göre karar verileceğini dile getirdi. Diğer bir yandan Bakan Tekin’in önem verdiği konulardan olan Türkçe ve Dil eğitimidir. Bakan Tekin Türkçe ve Dil eğitimi derslerinin de haftalık ders programlarında sürelerinin uzatılması yönünde görüşmeler yaptığını ilave etti. Gelişmeleri ileriki günlerde sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: Şule Akyol