Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni gelişme Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında yeni gelişme

Sabancı Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Prof. Dr. Nebi Sümer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin oy kullanma sırasında yaralı görüntüsünün seçmen üzerinde olumsuz bir etki yarattığını belirtti. Sümer’e göre, Bahçeli’nin bu durumu, seçmene kendisinin artık görevini yerine getiremeyeceği mesajını vermiş olabilir.

Odatv’de yer alan bir haberde, Bahçeli’nin yüzündeki morlukların, televizyon kumandasını almak isterken düşmesi sonucu oluştuğu ve ciddi bir yaralanmanın olmadığı ifade edildi. MHP, Bahçeli’nin kolundaki incinme ve yüzündeki morlukların ev kazası sonucu olduğunu doğrulayan bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Nebi Sümer kimdir?

Bilim Akademisi üyesi olan Sümer, ODTÜ Psikoloji Bölümü’nden lisans ve Hacettepe Üniversitesi’nden yüksek lisans derecelerini aldı. Kansas State Üniversitesi’nde Sosyal Psikoloji doktorasını tamamlayan Sümer, Ankara Üniversitesi ve ODTÜ’de öğretim üyeliği yaptı. 2018’den itibaren Sabancı Üniversitesi’nde görevine devam eden Sümer, bağlanma, ebeveynlik, sürücü davranışı ve işsizliğin etkileri üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi