SAHİPSİZ ÜLKÜCÜLER

 

 

 

Dün Barzani Türkiye ye geliyor Cumhurbaşkanıyla özel görüşmelerden sonra PKK lı gazeteciler bir bir tahliye edilmeye başlanıyor! Bağımsız mahkemelerimize ne olduysa aylardır tutuklu ülkücülerin savunma hakları ellerinden alınmış iddianame bekleyen mazlum ülkücülerin dosyalarından avukatları gizlilik gerekçesi ile belgi daha alamazken,duruşma tarihleri belli olmayan PKK lılar birden çıkıveriyorlar!

 

 

Bu ülkede hainlik yapmanın bedelinden çok ödülü var maalesef!

Savunma hakları ellerinden alınmış ülkücüler ise sahipsiz!Hiç bir sivil toplum örgütü,siyasi kuruluş veya dernek yahu bu ülkücülerin suçu nedir? Bu adamları neden perişan ediyorsunuz? Bunları ne adına ve kimin isteğiyle kurban ediyorsunuz sorusunu soracak kimsemiz bile yok!

 

 

 

Maalesef bunu demokrasi mücadelesi verdiklerini iddia eden muhalif ülkücülerde sormuyor,konuşmuyorlar!İsterdim ki Ümit Özdağ ,Koray Aydın,Sinan Ogan da bu zulüm için birkaç laf etseydiler!Etmediler!Canları sağolsun!

 

 

Hayat tecrübem göstermiştir ki susanlara mutlaka sıra gelecektir!Partizanlık ve gurupçuluk duygusunun bir virüs,hastalık olduğunu bu dönem daha açık ve net bizlere öğretmiştir!Bizleri hasımdan öte gösteren bu anlayıştan Allah bizi uzak etsin!Şahsen ben kimin başına bir şey gelirse gelsin bana ne demedim,demeyeceğim!Sevmesem de haksızlık kime yapılırsa yapılsın duruşumu inançlarım belirlemeye devam edecektir!

 

 

Ülkücü gazetecilere yapılan operasyonun üzerinden aylar geçti bu operasyonun mağdurlarından biri olarak hala neyle suçlandığımızı bilmemekteyim! Arkadaşlarımız hala tutuklu! Dün sabah beşte arkadaşımızın eşi cezaevine ziyarete gidiyor akşama kadar bekliyor,sıra gelmediği için dağılın görüşme bitmiştir deniyor!Yine o bacımız ertesi sabah saat 05 de kuyruğa girecek ve muhtemelen aynı cezalandırmayla karşı karşıya kalacaktır!Sahipsizlik böyle bir şey işte!

 

 

Bir iftira ile başlayan cezalandırma işlemleri artarak devam etmektedir! Salınan arkadaşlar sanki suçluymuş gibi gezi hürriyetleri ellerinden alınmış,karakola suçlu gibi imza atmak zorunda bırakılmışlardır!İçerde şartlar olağanüstü gayri insanidir!Her gün bu tutuklular için yeni cezalandırma kuralları icat edilmektedir! 4 insanın yatacağı koğuşlarda 30 kişi yatırılmaktadır!Fiziki koşullar rezilcedir bir tuvalet ve bir duşla insanlar saatlerce kuyruk beklemektedir!Sağlık sorunları olanlara sağlık hizmeti savsaklanmaktadır!

 

 

 

Sn. Bahçeli istediği taktirde siparişle cemaatçi ilan edilen bu arkadaşlarımız listeden çıkartılarak anında serbest bırakılabilir!Bahçeli merhametsizce bu zulme seyirci kalırken PKK lıların tahliyesi bize tekrar bunları hatırlattı ülküdaşlarım!