57 Yıllık kısa ömrü içerisinde çok büyük işler başaran öyle trışkadan değil, gerçek dünya lideri olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. Ölüm yıldönümünde rahmetle, minnetle, şefkatle ve sevgiyle anıldı.

10 Kasım anma etkinlikleri günler öncesinden başlamıştı. Anıtkabir’e vatandaşların akını günler öncesinden başladı ve 10 Kasım günü doruk noktasına ulaştı. Bu izdihamı andıran görüntüler ise Atatürk düşmanlarını ürkütmüşe benziyor. ‘Fesli Kadir’in torunları’ provokasyon amacı ile 10 Kasım’da Anıtkabir’de yerlerini almışlardı. Her yıl tekrarladıklar ve yedikleri herzeleri burada yazarak onların reklamlarını yapacak değilim. Bu 10 Kasım’da da trollüklerinin gereğini yaptılar. Belli ki vatandaşların Anıtkabir’e teveccühleri Fesli Kadir’in torunlarını kaygılandırmış anlaşılan. Sizler Atatürk’e ne kadar saldırırsanız, bu vatandaş her geçen gün Atatürk’e daha fazla sahip çıkmaya devam edecektir.

Türkiye’de yaşayan ben Türk vatandaşıyım diyen bir kişinin Atatürk düşmanlığını anlayamıyorum. Yunanlılar sevmeyebilir, İngilizler sevmeyebilir, Fransızlar sevmeyebilir. Kısaca Kurtuluş Savaşında Atatürk’ün ordularından gerekli dersi alanlar veya kuyruk acısı olanlar düşman olabilirler. Ama bu ülkede yaşayan, ben Türk vatandaşıyım diyen bir insan nasıl olurda Atatürk düşmanı olabilir bunu anlayabilmiş değilim. Burada demografik olarak bu Fesli Kadir ve taraftarlarının kökenine bakmak gerekiyor. Atatürk düşmanlarının DNA’larına inildiği zaman mutlaka ve mutlaka ya Ermeni ya da Yunan/Rum tohumu olduğu görülecektir. Bu iddiamda şek ve şüpheye yer yoktur. Başka türlü bu ülkede yaşayan, bu ülkenin nimetlerinden faydalanan, üstelik Atatürk sayesinde bu kadar özgürce hareket etme imkanına kavuşan Fesli Kadir ve torunlarını anlamak mümkün değildir. Bunlar sütü bozuk insancıklardır. Türkçemizde güzel bir sözümüz vardır. “Bozuk süt maya tutmaz” diye bir deyim vardır.

Sözün kısası, Atatürk düşmanları iyot gibi açığa çıkmışlardır. Bunları artık biliyoruz. Türk Milleti de biliyor. Günü ve zamanı geldiğinde bu ülkede Atatürk düşmanları fareler gibi kaçacak delik arayacaklardır. Ömrü olan bu sonuçları görecek ve yaşayacaklardır.

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE VE DİYEBİLENE