Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde yaptığı paylaşım ile Türkiye'nin karşı karşıya olduğu terör ve göçmen sorununa bir kere daha dikkat çekti.

Özdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Önce birlikte yürüdüler, sonra aldatıldık dediler. Şimdi başkalarıyla yürümenin zeminini hazırlıyorlar. Ağzını açana 'Irkçı' diyorlar. Zafer Partisi, Türkiye'nin başka #15Temmuz'lar yaşamasına izin vermeyecek! #FETÖ darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz" dedi.

Yaklaşık 2 dakikalık videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çeşitli zamanlarda yaptığı konuşmalardan alıntılarla 15 Temmuz 2016'da yapılan darbe girişimi, darbe öncesi süreç ve 15 Temmuz 2022'de sığınmacıların karıştığı asayiş olaylarına vurgu yapılarak, her iki tarih ilişkilendiriliyor ve tehlikenin derecesinin aynı olduğuna dikkat çekiliyor.

Videonun sonunda bir konuşmasına yer verilen Ümit Özdağ ise "Türk halkını uyarıyorum. Türk devleti ve Tür milletini FETÖ ve PKK’dan koruyamayan AK Parti zihniyeti bugün ülkemizin 10 milyondan fazla sığınmacı ve kaçakla dolarak bir felakete gitmesine yol açmaktadır" ifadelerine yer veriyor.

Videonun sonunda şehitler de unutulmuyor.

Editör: Yadigar Hanım