Sözde Ergenekon Terör Örgütü Üyesi iddiasıyla 2008 yılında tutuklanan Gazeteci Yazar Vedat  Yenerer, Irak'tan getirdiği, İngilizlerin "Türk askerlerini sırtından vursunlar" diye Araplara dağıttığı,Macaristan İmparatorluğu 1873 yapımı Werndl marka antika tüfeği "SUİKAST AMAÇLI VAHİM TÜFEK OLARAK VATAN HAİNİ FETÖCÜ POLİS VE SAVCILAR TARAFINDAN" dosyaya eklenmişti.

Bu dava nedeniyle adliye emanetinde tutulan ve ADLİ TIP TARAFINDAN İKİ KEZ "ANTİKA TÜFEK, MERMİSİ DÜNYADA YOK" raporuna rağmen iade edilmemişti.

16 yıl süren hukuk mücadelesi sonunda, Çağlayan Adliyesi'ndeki değerli hakim ve savcılar tüfeği müsadere etmeyip, Vedat Yenerer'e iade kararı verdiler. Hakim ve savcılara çok teşekkür eden Yenerer " Vatanımızı bölmek isteyen ABD FİNOSU FETÖCÜLERE ömür boyu karşı koyup, hukuk nücadelesini sürdüreceğiz. Türkiye'de hakim ve savcılar var." diye konuştu.

Tüfeğin iadesi nedeniyle kutlamak için dün gece Zafer Partisi Kurucularından, MDK üyesi değerli Vedat Çakıroğlu'nun ofisinde bir araya gelindi.

fetö kapak

Kapadokya Platformu Başkanı Ahmet Erdemli, Azerbaycan Şehit ve Gazi Kadınlar Derneği Türkiye Temsilcisi Zülfiye Güneş, Oğuz Çepni Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Av. Emine  Aygören Hacıhamdioğlu Bir Dileğim Var Yardım Dernegi Başkan Yardımcısı Esen Göktan ile bu günün anısına fotoğraf çektirdiler..

Uluslararası Sanat Şöleni: 26 Ressam, Eserleriyle Ilgaz'ı Anlattı Uluslararası Sanat Şöleni: 26 Ressam, Eserleriyle Ilgaz'ı Anlattı

fetö-17

Editör: Habererk Com