cüneyt1

CÜNEYT ARKIN

Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın, kalbinin durması sonucu 84 yaşında hayata veda etti.

fatma-girik

FATMA GİRİK

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti.  Covid 19’a bağlı zatürre tedavisi gören Girik'in çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

akrep nalan

AKREP NALAN

Bir süredir solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gören Füsun Nalan Açın, bakıcısı tarafından bu sabah evinde ölü bulundu.

ayten erman

AYTEN ERMAN

Tosun Paşa, En Büyük Şaban, Şendul Şaban gibi filmlerde rol alan, Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın ablası Ayten Erman (86) Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

güzin

GÜZİN ÇORAĞAN

"Bizimkiler" dizisindeki 'Almancı Davut’un eşi rolüyle kazınan usta oyuncu Güzin Çorağan, 73 yaşında yaşamını yitirdi.

ayberk

AYBERK PEKCAN

Bir süre akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayberk Pekcan 51 yaşında yaşamını yitirdi.

ilhan

İLHAN İREM

"Anlasana", "Sürgün Gibi Masallarda" ve "Olanlar Olmuş" adlı unutulmaz eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda şarkıya imza atan müzisyen ve şarkı sözü yazarı İlhan İrem, 67 yaşında hayatını kaybetti.

ismail-1

İSMAİL İNCEKARA

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İsmail İncekara, 72 yaşında hayatını kaybetti.

eliza

KRALİÇE II. ELIZABETH

İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth 96 yaşında yaşamını yitirdi. Yaklaşık bir asra tanıklık eden Kraliçe, İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı oldu. Kraliçe'nin ölümünün ardından 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu.

oort

LESLIE PHILLIPS 

J. K. Rowling'in kaleme aldığı ünlü fantastik kitap serisi Harry Potter'da 'Seçmen Şapka'yı seslendiren İngiliz oyuncu Leslie Phillips 98 yaşında hayatını kaybetti.

hag

ROBBIE COLTRANE

Harry Potter filmlerinde canlandırdığı ''Hagrid'' rolüyle tanılan Robbie Coltrane, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Editör: Merve Kankan