Kuralsız Sokaklar: Bangladeş ve Brezilya'dan ölümcül sokaklar

Kuralsız Sokaklar: Bangladeş ve Brezilya'dan ölümcül sokaklar
Kanal D'nin 'Kuralsız Sokaklar' programının ilk bölümü, Bangladeş ve Brezilya'nın tehlikeli sokaklarından izleyicileri nefes kesen bir yolculuğa çıkardı.

Kanal D'nin yeni programı "Kuralsız Sokaklar", Türk televizyonlarında benzersiz bir formatla izleyici karşısına çıktı. Dünyanın en tehlikeli sokaklarını ele alan program, ilk bölümüyle hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Mert Öztürk'ün sunumuyla ekranlara gelen Kuralsız Sokaklar, izleyicileri Güney Asya'da Bangladeş'in başkenti Dakka'ya ve Güney Amerika'da Brezilya'nın Sao Paulo şehrine götürdü. Dakka'daki ölümcül tren yolculuğu ve şehrin simgesi olan otobüsle yapılan tehlikeli yolculuk, izleyiciler ve Mert Öztürk için unutulmaz bir deneyim oldu.

Sao Paulo'nun Paraisópolis favelasında çekilen görüntüler ise tüyler ürperticiydi. Çetelerin kontrolündeki bu bölgede, daha önce hiç yayınlanmamış görüntüler izleyicileri şaşırttı. "Daha kaç kişinin ölmesi lazım, bu hayatın bitmesi için" yazılı duvarlar, gerilim dolu anların yaşandığı keşif yolculuğunun izlerini taşıyordu. Kuralsız Sokaklar'ın ikinci bölümü 29 Haziran Pazar günü saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

23662-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.