başak

Başak Burcu

Tebrikler Başak, bu yıl astrolojik piyangoyu kazandın. 2024 yılı boyunca Terazi burcundaki Güney Düğümü, kişisel kaynaklar, değer sistemi ve somut zenginlikten oluşan ikinci evinizdeki blokajları serbest bırakacak. Bu, Koç'taki Kuzey Düğümü'nün, yatırımlar, finansal okuryazarlık ve dönüşümle ilgili sekizinci evinize odaklanarak kendi kendine yeterli olmanıza yardımcı olacağı anlamına gelir. Bu, kendinize finansal okuryazarlık hakkında bilgi vermenize, pasif gelir yaratmanıza ve finansal istikrar için uzun vadeli kaynakları sürdürme konusunda çalışmanıza yardımcı olabilir.

2024 başladığında, 14 Ekim 2023'te Terazi burcundaki güneş tutulması sırasında başlayan finansal odaklı bir dönemin ortasında olacaksınız. Bu, sizi gerçek değer sisteminizi gerçekleştirmeye ve finansal karşılıklı bağımlılıktan uzaklaşmaya yönelik bir yola sokar. Bu döngü 25 Mart'ta Terazi burcundaki ay tutulmasıyla sona erecek. Bu ay tutulması sizi anlamlı bir finansal hedefin sonucuna ulaştırabilir ve potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

Finansal büyümeyi teşvik edecek bir sonraki altı aylık döngü, 8 Nisan'da Koç burcundaki güneş tutulması sırasında başlıyor. Tutulma sekizinci evinizde gerçekleşecek ve bu da borcunuzu hafifletmenize, geleceğinize yatırım yapmanıza ve daha fazla gelir akışı yaratmanıza yardımcı olacak. 17 Ekim'de Koç burcundaki dolunay sırasında bu döngü sona erdiğinde neler olacağına dikkat edin.

2 Ekim'de Terazi burcundaki güneş tutulması sırasında finansal odaklı bir başka döngü başlayacak. Bu, 2024'ün geri kalanında daha fazla zenginlik oluşturmanıza yardımcı olacak. Birçoğunuz bu finansal hedeflere 2025'e kadar ulaşamayacaksınız, ancak çabalarınızın meyvelerini görmeye başlayabilirsiniz. Yıl sona ererken emek.

akrep

Akrep Burcu

Bu yıl dikkate almanız gereken pek çok seçeneğiniz var Akrep. Son birkaç yıl sizi kontrol ve güç kaybını kabul etmeye zorladı. Neyse ki 2024 size mali durumunuzdan başlayarak yeniden inşa etme şansı sunuyor. 1 Ocak'tan 25 Mayıs'a kadar, Boğa burcundaki Jüpiter artık ortaklıklarla ilgili yedinci evinizde geri gitmezken, kariyerinizde temel oluşturmaya odaklanmalısınız. Yeni mesleki düzenlemeler ve sözleşmeler gerçekleştiriyorsanız, uzun zamandır beklenen fırsatlar bile ortaya çıkabilir.

25 Mayıs'ta Jüpiter İkizler burcuna girdiğinde verdiğiniz taahhütler daha da verimli hale gelecektir. Bu, Jüpiter'in yatırımlarla ilgili sekizinci evinize girdiği zamandır ve sizi finansal taahhütlerinizi derinleştirmeye teşvik eder. Bir yandan, sekizinci evinizden geçen Jüpiter, aşırı borcu veya imkanlarınızın ötesine geçebilecek sınırların eksikliğini ima edebilir. Öte yandan, sekizinci evdeki Jüpiter, eğer yatırımlarınız güvenli, dürüst ve dönüşüme açıksa derin finansal büyümeye işaret edebilir. Bir kumar bile inanılmaz sonuçlara yol açabilir. Başarınızı en üst düzeye çıkarmak için İkizler enerjisiyle çalışmalı, iletişim, uyum ve çoklu görev becerilerinizi güçlendirmelisiniz.

Jüpiter istasyonları 9 Ekim'de İkizler burcunda gerileyerek size yeniden toparlanma şansı veriyor. Jüpiter gerilemesi, güvenilir finansal danışmanların tavsiyelerine uyarak finansal stratejilerinizi yeniden düzenleme, maliyetleri azaltma ve borçlardan kaçınma şansınız olacak. Jüpiter'in gerilemesi kılık değiştirmiş bir lütuf olacak ve size gerektiği gibi uyum sağlamanız için zaman verecek. Jüpiter istasyonları 4 Şubat 2025'te harekete geçtiğinde, çeşitli gelir akışlarını bir kez daha genişletebilirsiniz.

oğlak-1

Oğlak Burcu

Eğer zammı hak eden biri varsa o kesinlikle sensin. Yaklaşan iki geçiş sayesinde 2024 en iyi mali yılınız olabilir: Kova burcundaki Plüton ve İkizler burcundaki Jüpiter. Bu geçişler sizi tempoya ayak uydurmaya zorlayacak olsa da, eğer mücadeleye hazırsanız zenginliğinizi artıracaktır.

Plüton Oğlak burcunu geride bırakır ve 20 Ocak'ta kişisel finansla ilgili ikinci eviniz olan Kova burcuna yeniden girer. Plüton 23 Mart 2023'ten 1 Mayıs 2023'e kadar ikinci evinizden geçerken bu bir deja vu gibi gelebilir. Bu dönemde olanları düşündüğünüzde, daha önce deneyimlediğiniz finansal dönüşüm arzusunun aynısının yankılandığını fark edebilirsiniz. Bu, konfor alanınızın dışında olabilecek alışılmadık gelir akışlarını düşünmek için mükemmel bir zaman olabilir, ancak kontrol ihtiyacınızdan vazgeçmek başarınızın anahtarı olacaktır.

Başlangıçta bu değişikliklere uyum sağlamakta zorluk yaşıyorsanız, 2 Mayıs'tan 1 Eylül'e kadar Plüton istasyonları geri giderken, çabalarınızı yeniden yönlendirmek ve yönlendirmek için bolca zamanınız olacak. Her zaman olduğu gibi, gerilemeler düşünmek için mükemmel bir zaman olabilir, bu yüzden Plüton'u kullanın Finansal hedefleriniz için neyin işe yarayıp yaramadığını yeniden değerlendirme şansı olarak gerileme.

25 Mayıs'ta Jüpiter İkizler burcuna girdiğinde, işlerinizi ve gelirinizi çeşitlendirmek için daha da fazla fırsat getirecek. Jüpiter iş ve rutinle ilgili altıncı evinizden geçerken, çoklu görev oyununuzun adı olacak. Şans eseri, sıkı çalışmaya yabancı değilsiniz. Bu geçişi bir ek iş almak veya aynı anda iki işi dengelemek için kullanabilirsiniz. Ancak iyi bir şeyin fazlasının kötü bir şeye dönüşebileceğini unutmayın. Çiğneyebileceğinizden fazlasını ısırmamaya dikkat edin. Neyse ki, 9 Ekim'den 4 Şubat 2025'e kadar İkizler'de Jüpiter istasyonları geri hareket ettiğinde iş hayatınızı ayarlamak için her zaman bir adım geri atabilirsiniz.

balık-4

Balık Burcu

Çantanı al Balık. 2024'te Koç'taki Kuzey Düğümü, maddi zenginlik ve kişisel finansla ilgili ikinci evinizden geçecek ve değerlerinizle daha uyumlu parayla ilgili fırsatlar getirecek. Bununla birlikte, Terazi'deki Güney Düğümünün sizi borçlar, varlıklar ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci eviniz ile ilişkili kötü alışkanlıkları bırakmaya zorlayacağı göz önüne alındığında, bu sizi finansal istikrar için diğer kaynaklara güvenmekten uzaklaşmaya zorlayacaktır.

Neyse ki, 2024'teki yaklaşan tutulmalar, finansal hedeflerinize sezgisel olarak uyum sağlamanıza yardımcı olacak. Bu döngülerden biri aslında 14 Ekim 2023'te Terazi burcundaki güneş tutulması sırasında başladı ve sizi finansal gelişmeye doğru bir yola soktu. Ve 2024 başlarken, yeniden finansman sağlayarak, borcunuzu hafifleterek ve paranızı daha akıllıca yatırım yaparak bolluğunuzu artırmaya daha yatkın hissetmeye devam edebilirsiniz. 25 Mart'ta Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte sıkı çalışmanız daha da belirginleşecek.

Ahmet Kaya Konserinde Ülkücüler Ahmet Kaya Konserinde Ülkücüler

8 Nisan'da Koç burcundaki güneş tutulması harcanabilir gelirle ilgili ikinci evinizi aydınlattığında altı aylık bir döngü daha başlayacak. Bu döngü sırasında değerlerinizle, hayallerinizle ve yeteneklerinizle uyumlu olarak daha fazla para kazanmaya yönelik tesadüfi fırsatlar mümkün olacak. Hatta 17 Ekim'de Koç burcundaki dolunayda tamamen farklı bir mali pozisyonda bile olabilirsiniz. Ayrıca, gelişmişlik durumunuzla daha özgüvenli hissetmenize yardımcı olacak büyük bir yükseltme veya yaşam tarzı değişikliği gibi bunun için gösterebileceğiniz inanılmaz bir şeyiniz olabilir. finansal durum.

Kozmik refahınız bununla bitmiyor. 2024'ün son güneş tutulması 2 Ekim'de Terazi'de gerçekleşecek ve yine finansal odaklı ikinci evinizi güçlendirecek. Bu altı aylık döngü 2025'e kadar devam edecek, böylece 2024'ü yüksek bir notla bitirebilirsiniz. Hatta, özellikle kredi notunuz önemli ölçüde iyileşirse ve uzun vadeli finansal istikrarı sağlamak için önemli bir çaba gösterirseniz, bu mali döngünün sizi farklı bir vergi dilimine sokacağını bile hissedebilirsiniz.

Editör: Habererk Com