50 sene sonra torunumun çocuğu tarih dersine çalışırken okudukları karşısında hayal kırıklığına uğrayacak  :

"Ben o saati gazetede gördüm, garanti belgesi de adıma düzenlenmiştir " diyen bakana karşılık üretici firma "Biz gazete ilanı vermeyiz, garanti belgesine de isim yazmayız" açıklamasını yaptı...

"O paraları para sayma makinelerini eve polisler yerleştirdi " cümlesinden bir sene sonra paralar üstelik te faiziyle iftiraya uğradıklarını söyleyenlere iade edildi...

Ve o zamanlar 60 lı yaşlarında olacak Barkan (oğlum) dedesine, "Dedeciğim" diyecek "Bize sehitlerimizin armağanı bu Türk' e has turkuaz semalarla çevrili vatanımızı yalancılar mı yönetiyordu ? (Çocuğun kelimelerini abartılı bulmayın, kurt balası kurt olur)

Barkan Dede derin bir soluk alacak ve "Rahmetli, bozkurt duruşlu babam, yani Serkan deden hep derdi Kürşad'ım, (torunumun çocuğunun adı), bir din bezirganından, bir de kendi ırkına ihanet edenden herşey beklenir."

Ve devam edecek,

"Allah'tan önce 15 Mayıs 2016 da yapılan Tüzük Kongresi, sonra da Haziran başındaki seçimli Olağanüstü kongrenin ardından güneş Meral Abla'nın genel başkanlığına doğdu da, memleketimiz için dürüst, namuslu, ahlaklı, kul hakkı yemeyen, gönülleri iman dolu, çalmayan çaldırmayan bir yönetimin önü açıldı. Bugünkü Milliyetçi Türkiye nin temelleri atıldı. "

"Cennetmekan Serkan Deden (hedefi büyük tutalım) bizim kalbimize Milliyetçi Ülkücü Hareket sevgisini aşıladı, nesilden nesile de bu sevgi artarak devam etti."

Son...