Ünlü Sunucu Erkan Yolaç'tan Kötü Haber! Ünlü Sunucu Erkan Yolaç'tan Kötü Haber!

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan ve Şener Şen ile Şevket Altuğ'un başrollerini paylaştığı 1983 yapımı "Şekerpare" filminin yıldızı Yaprak Özdemiroğlu, yıllar sonra yeniden gündemde. Şimdilerde 60 yaşında olan Özdemiroğlu, zamanın izlerini taşımayan güzelliğiyle hala göz kamaştırıyor. "Hala Şekerpare" olarak anılan Özdemiroğlu'nun güncel görüntüleri, hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" eserinden beyaz perdeye aktarılan ve Atıf Yılmaz tarafından yönetilen "Şekerpare", Yeşilçam'ın kalıcı yapıtları arasında anılıyor. Yavuz Turgul'un kaleminden çıkan senaryoda İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu gibi isimler rol aldı.

Yaprak Özdemiroğlu, filmin en dikkat çeken isimlerinden biri olarak hafızalarda yer etti. Sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun kızı olan ve bale eğitimi almış olan Özdemiroğlu, oyunculuğa olan tutkusuyla birçok projede yer aldı. 58 yaşındaki ünlü oyuncu, yılların getirdiği tecrübeyle güzelliğini koruyarak hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Sosyal medyada onun için yapılan "O hala şekerpare", "Gençlik iksirini bulmuş gibi", "Yıllar ona uğramamış" gibi yorumlar, Özdemiroğlu'nun ne kadar sevildiğinin ve beğenildiğinin bir göstergesi.

Kaynak: Haber Merkezi