Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de seçilmesi durumunda üstleneceği rolü açıkladı. Kulübün başına dünyaca tanınan teknik direktör Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'nin, 8-9 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurul öncesinde Ali Koç ve Acun Ilıcalı'nın seçim yarışı merak konusu oldu. Ali Koç'un, Aziz Yıldırım'ın da desteğiyle Mourinho'yu takıma kazandırarak seçimde öne geçtiği söylenirken, bu stratejide önemli bir rol oynayan Acun Ilıcalı, tv100'de Candaş Tolga Işık'ın programına katıldı.

Programda, Acun Ilıcalı'ya, henüz resmi bir duyuru yapılmamış olmasına rağmen, futbol takımının başında Branco ile birlikte kendisinin olacağı ve teknik direktörlük görevini Mourinho'nun üstleneceği şeklindeki bir yapılanmanın doğru olup olmadığı soruldu. Ilıcalı, seçilirlerse futbol şubesinde görev alacak kişileri açıkladı.

Rabia Tekin’den Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya Rabia Tekin’den Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya

Acun Ilıcalı, futbol yönetiminin dört kişi tarafından yürütüleceğini belirtti ve ekibin, kendisi, Branco, Mourinho ve Ahmet Ketenci'den oluşacağını ifade etti. Ilıcalı, "Kulübe büyük katkıları olan Ahmet Ketenci'nin de aramızda olmasıyla, futbol şubesini birlikte yöneteceğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi