Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Erbil’in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar ve iddialar nedeniyle son zamanlarda gündemdeydi.

Cüneyt Özdemir’in programına katılan Ilıcalı, Adnan Oktar, FETÖ ve oy verdiği parti ile ilgili sorulara cevap vererek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı, “Cumhurbaşkanımıza karşılıksız bir sempatim var” dedi.

Ahmet Kaya’nın sürgün filmi gişe rekorları kırıyor Ahmet Kaya’nın sürgün filmi gişe rekorları kırıyor

Cüneyt Özdemir, “Cumhurbaşkanıyla ilişkin ne diye soruyorlar. Sürekli sana soruyorlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yakınsın, servetini AKP ile ilişkilerin sayesinde mi yaptın? Bu soruyu sormak bana zor geliyor ama Erdoğan seni zengin etti mi Acun?” diye sordu.

Acun Ilıcalı, bu konuda da susmadı.

“BUGÜNE KADAR GELDİĞİM YERDE…”

Ilıcalı, “Çok net bir şekilde iki şey söylemeliyim; birincisi, bugüne kadar geldiğim yerde cumhurbaşkanımızın hiçbir rolü olmadı, bunu zaten herkes de biliyor, benim kanalım hangisiydi, Show’du, sonra Star’dı. Burada reyting alarak ekonomi yaratmamda ne var ki doğal olmayan, anlamıyorum” dedi.

Acun Ilıcalı, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var, AKP ile bir ilgim yok. Ama oyumu kime verdim; AKP’ye verdim. Cumhurbaşkanımızı başarılı görüyorum.”

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ve FETÖ iddialarını da reddetti. Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ile görüştüğünden 35 yıl geçtiğini belirterek “O zaman bir şey yoktu, adam sonra çıldırdı” diye sözlerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi