Polis ekiplerinin bir ihbar üzerine  otoyolda yanan TIR'a müdahale ettikleri sırada, Akçetekir'den Pozantı istikametine giden  iki aracın çarpışmasıyla başlayan kazaya 2'si polis, 4'ü otomobil, 2'si TIR olmak üzere ile toplam 13 araç karıştı. 

ada1

Kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve  itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde  yapılan ilk incelemelere göre ; 7 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından  hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza nedeniyle yolun kapalı olduğu, polis ve kurtarma ekiplerinin çalışmasını sürdürdüğü öğrenildi. Adana Valisi Süleyman Elban ve Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut da kaza yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. 

ada2

7 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı, kan gölüne dönen kaza alanında yaralılara müdahale edip hastane götürücekleri ambulans bir kişi tarafından çalındı. Polisin takibi sonucu ambulans kısa sürede bulundu.  Şüpheli ise polis merkezine götürüldü.

Editör: Habererk Com