Tekirdağ'da Etil Alkol Operasyonu: 5 Bin Litre Ele Geçirildi Tekirdağ'da Etil Alkol Operasyonu: 5 Bin Litre Ele Geçirildi

Olay, bir aile içinde yaşanan tartışmanın ardından meydana geldi. İki kardeş arasında çıkan sözlü münakaşa, kısa sürede fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Genç kardeş, sinirlerine hakim olamayarak eline geçirdiği odun parçası ile ağabeyine saldırdı.

Saldırı sonucunda ağır yaralanan ağabey, olay yerinde yapılan ilk müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından güvenlik güçleri bölgeye intikal ederek durumu kontrol altına aldı ve soruşturma başlattı. Aile içindeki bu trajik olay, çevrede büyük üzüntü yarattı.

Yetkililer, olayla ilgili olarak genç kardeşi gözaltına alırken, soruşturmanın derinlemesine sürdürüleceği bildirildi. Bu tür aile içi şiddet vakalarının önlenmesi için toplumda farkındalık oluşturulması gerektiği vurgulanıyor.158629 2