Serdar Sözbir, Türkiye'nin en bilinen otellerinden biri haline gelen Sözbir Oteli'ni tırnaklarıyla kazıyarak inşa etti. Kurtlar Vadisi dahil birçok diziye ev sahipliği yapan İstanbul Üsküdar'ın gözdesi Boğaz'ın incisi olan bu otelin kurucusu ve sahibi Serdar Sözbir, kardeşleri arasında yaşanan hak iddialarıyla gündeme geldi. Oteli hileli yollarla kiraya verilmesi ve bu süreçte ortaya çıkan ilişkiler ağı kiralık katil tutularak azmettiricilik iddiasıyla Serdar Sözbir'in katil zanlısı ve azmettiricisi adaletin pençesinden kaçamadı.

Eylem Tok'un iade kararı yazıldı Eylem Tok'un iade kararı yazıldı

İstanbul Üsküdar'ın incisi olarak bilinen Boğaz'ın gözdesi Sözbir Oteli'nin sahibi ve kurucusu Serdar Sözbir, son zamanlarda yaşadığı çalkantılı olaylarla gündeme geldi. Sözbir Oteli, Kurtlar Vadisi gibi birçok ünlü film ve dizinin çekildiği mekan olmasıyla tanınıyor.

Bugün mahkemede görülen duruşmada, Sözbir Oteli'nin sahibi olan iş insanı, yaklaşık bir buçuk yıl önce yaşadığı bir saldırıya ilişkin çarpıcı ifadeler verdi. İddialara göre, Sözbir, bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ancak saldırgan, mahkemede "küfrettiği için ateş ettiğini" öne sürdü.

Ancak Serdar Sözbir'in ifadeleri ve olaya tanık olanların ifadeleri, saldırının planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini iddia etti. Sözbir, mahkemede yaşadığı dehşeti anlatırken, olayın tesadüfi olmadığını ve kendisine yönelik bir planın parçası olduğunu belirtti.

Duruşma, delillerin toplanması için ertelendi.

Editör: Habererk Com