Başrollerini Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Canan Ergüder, Nejat işler ve Nur Sürer'in başrolünü paylaştığı Aile dizisinin setinde korkunç bir kaza yaşandı.
Mezarlıkta çekilecek olan  Yusuf Soykan'ın ölüm yıldönümü sahnesinde tüm oyuncular çekim için beklerken Ay Yapım'a ait bir arabada beklenmedik bir patlama meydana geldi.Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki sahne gereği bomba yüklü araç patlatılacaktı.O anda konturolsüz bir patlama meydana geldi. Tüm çekim ekibi korku dolu anlar yaşadı.Rüzgarında etkisiyle alevler arttı.
 Dizinin Cihan'ı Nejat işlerin sakalı yanarken Ceylan karekterini oynayan İpek çiçeğin saçlarının yanmasından son anda kurtuldu.Canan Ergüder'in saçlarında ise ufak tefek yanıklar oluştu.Çekimlere paydos verilirken yaralanan kişiler kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.
Olayla ilgili yanlış anlaşılmaları önlemek için Twit atarak açıklama yapan. Ay Yapım, "Aile dizimizin 11. bölümünü efekti final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmallerle ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonucu ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2023-05-11 082049

Editör: Habererk Com