Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisi  bu akşam 13.bölümüye sezon finali yaptı.Heyecanla izlenen dizi şimdiden neler olacak acaba diye merak konusu oldu.
Aile dizisini izleyenler dizi bittimi? nezaman başlayacak? yeni sezonda neler olacak gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Dizinin yeni sezonda ne zaman başlayacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı.
!3. final bölümünde''Cihanın üvey evlat olduğu, Devinin hamile olduğunu açıklaması,Hülya hanım Devin'in hamileliğini öğrendiğinde fevri bir şekilde Arslan'a karın sana evlendi evleneli yalan söylüyor.Devin Cihana terapi yaptığını söyledimi sana diye ortalığı karıştırması,
Yağmur ve Eko’nun isteme törenine,Eko'nun ailesinin Yağmur'un geçmişte yaşadıklarından dolayı gelmemeleri, son olarak Cihan ve Arslan'ın kanlı hesaplaşmasında Devin'in Cihanı vurması''
... Çok hareketli geçen bölüm yeni sezon nezaman başlayacağını dahada merak ettirdi.Herşeyin açığa çıktığı bölümde yeni sezonda neler olacak izleyiciler tarafından merak edilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisinin 13.cü bölümüyle sezon finali yapan dizi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

Editör: Habererk Com