Show TV’nin sevilen dizisi “Aile”, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un olduğu  severek izlenilen dizi ekranlara veda ediyor.

Devin ve Aslan isimli iki kardeşin, ailelerinin gizli kalmış sırlarını açığa çıkarma çabalarını konu alan dramatik dizi ilk sezonda reyting rekorları kırıyordu. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un bir arada oynadığı ‘aile ‘ dizisinin final yapacağı bildirildi.

Aile dizisi neden final yapıyor?

“Aile” dizisi  ikinci sezonunda hikayenin ağır ilerlemesi ve , dizinin önemli karakterlerinden birini canlandıran Levent Ülgen’in projeden ayrılması, dizinin reytinglerinde düşmesine sebep oldu.

Show TV’de yayınlanan, “Aile” dizisinin başlangıçta 30 bölümlük bir proje olarak planlandığı biliniyor. Bu durumda, dizinin 30. bölümde final yapması öngörülüyor ve hikayenin devam ettirilmesi olasılığı düşük görünüyor.

 Aile dizisi final tarihi?

Metin Akpınar’ın kızının ablası da Uğur Dündar’a babalık davası açmış Metin Akpınar’ın kızının ablası da Uğur Dündar’a babalık davası açmış

Dün gece oynayan 27 bölümünden sonra 28. Bölüm fragmanı yayınlanan ve izleyiciyi tekrar ekrana bağlayan “Aile”dizisinin son  3 bölümü  kaldı. Buna göre sevilen dizi 23 Ocak 2024 tarihinde final yaparak ekranlara veda edecek.

Editör: Habererk Com