Samsun'un 19 mayıs ilçesinin kumcağız sahili belediyenin ihmali yüzünden, perişan halde.Türkiye'nin incisi Karadeniz neden turist çekemiyor belli oldu. Sahiller çöp içinde,mevcut olan piknik alanları adeta otopark görüntüsünde. Muhteşem olması gereken yerler, bakımsızlıktan dökülüyor. Çamlık adı verilen, halkın piknik yapması için ayrılan alanda baktığınızda içki içilmez tabaleları,araç parkedilmez tabelaları, çadır kurulmaz tabelaları her köşeye yapıştırılmış. Fakat piknik alanı malesef içki şişeleri, çöpler, kurulan irili ufaklı çadırlar ve otoparkı andıran görüntüler mevcut.
Bu bölgeyi gezdikten sonra, akıllara 3 Nisan 2019'da, 19 mayıs ilçesi  AKP belediye başkanlığı seçimlerini kazanan Osman Topaloğlu'nun seçim sonrası konuşması akla geldi.
Osman Topaloğlu konuşmasında: “Durum ortada, sadece 3-5 mahallede sıkıntı var. O sıkıntı sürekli geliyor. Biz bu sıkıntı düzelir diye umut ettik, bize öyle dediler ama öyle olmadı. Bundan sonra da böyle davranacağız bilsinler. Oy vermeyeceksin, hizmet alacaksın yok öyle bir şey, oy veren hizmet alacak.” dedi ve CHP ve başka partilerin önde çıkan oylarını tespit ederek 4 yıldır bu bölgelere hizmet verilmediği bildirildi.
19 mayıs kumcağız ilçesinde oturan vatandaşlar :  ''Tarihe sözünü tutan belediye başkanı olarak geçeceğini umut ediyoruz, ama seçimler yaklaşırken neden bu bölgeyi bu kadar ihmal ettiğini anlamıyoruz.” dediler

engiz

engiz2

engiz3

engiz5

engiz8

Editör: Habererk Com