Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında sabah saatlerinde yaşanan kavga olayının ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bir açıklama yaparak tepki gösterdi. Hürriyet, yaşananların sorumlularının hukuki olarak bedelini ödeyeceklerini belirtti.

Başkan Hürriyet açıklamasında, İzmit Belediye Meclisi'ndeki AKP'li meclis üyelerinden İbrahim Efe'nin büyük bir tiyatro sergilediğini öne sürdü. Efe'nin kendini yerde sürükleyerek saldırı oluyormuş gibi gösterdiğini ifade eden Hürriyet, "Burada AKP’li meclis üyelerinin yaptığı şovu da unutmayacağız. Kendilerini yere atarak ‘Beni darp ediyorlar’ diye bağırdığı videoları da yayınlayacağız. Şaşkınlıkla izledik. Tuhaf bir tiyatro yaşadık. Beraberce hizmet etmek varken ne gerek var bunlara" dedi.

İETT şoförü tartıştığı yolcu tarafından kurşun yağmuruna tutuldu İETT şoförü tartıştığı yolcu tarafından kurşun yağmuruna tutuldu

Daha sonra Başkan Hürriyet, AKP'li meclis üyesi İbrahim Efe'nin görüntülerini paylaştı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde Efe'nin kendini yere atarak "Saldırıyorlar, polis yok mu?" diye bağırdığı görülüyor.

Editör: Habererk Com