AKP Gençlik Kolları, Nevşehir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Görüş'ün hayatını kaybeden lideri Necmettin Erbakan’ın görsellerinin bulunduğu afişi reklam alanlarına asarak "Emanetin Emin Ellerde" ifadelerine yer verdi.

Konuyla ilgili ilk tepki Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit’ten geldi. Simit, afişte Necmettin Erkbakan’ın fotoğrafını kullanıp “Emanetin emin ellerde” yazanlara “Ne zaman emanet etmiş bunlara rahmetli hocam” diye tepki gösterdi.

“NE HALLERE DÜŞTÜLER”

Milli Görüş'ün yayın organı Milli Gazete'nin aktardıklarına göre, Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bu ne hal. Cennet mekan Erbakan hocamın sağlığında onu yüz üstü bırakıp gidenler, bu iş Erbakan'la olmaz diyenler, hatta hakaret edenler şimdi çıkmışlar emanet emin ellerde hocam diyor. Ne zaman emanet etmiş bunlara rahmetli hocam? 2011 yılında ahirete hicret etti ve Saadet Partisi Genel Başkanı olarak hatırlatırız kendisini. Ne hallere düştüler. Allah akıl fikir versin”

AKP'YE ERDOĞAN'IN ERBAKAN'A SÖYLEDİĞİ SÖZLER HATIRLATILDI

AKP'nin hazırladığı bu afişe sosyal medyadan da tepkiler geldi. Kullanıcılar, AKP yönetimine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, FETÖ'nün kapatılan yayın organı Samanyolu TV'nde Erbakan ile ilgili söylediği ifadeler hatırlatıldı.

Erdoğan o programda Erbakan'a "Sen bir taraftan sandalyeyle dolaşacaksın, bir taraftan hastane raporları, şunlar, bunlar çıkarıp göndereceksin, ondan sonra da bu siyasi mücadelenin içerisinde bir şeyler toplayabilir miyim, prim yapabilir miyim, bunun gayreti içerisine gireceksin" sözlerini sarf etmişti.

Editör: TE Bilişim