AKP Gençlik Kolları, Aydın’ın Nazilli İlçesi'nde bir binaya tepkilere neden olan bir afiş astı. Millet İttifakı'nın yuvarlak bir masa etrafında toplanmasının karikatürize edildiği afişte masanın altında elinde silan olan bir kişi dikkat çekti. 

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, AKP Nazilli Gençlik Kollarının astığı "silah görseli" ile "terör ilişkilendirmesi" yapılan pankartta millet ittifakı partilerini terörle bağlantılı gösterildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Afişin asıldığı alanda açıklama yapan Bülbül, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aydın Nazilli'de yapacağı miting öncesi her seçim sürecinde olduğu gibi provokasyon dolu bir olay yaşandı. AKP Nazilli Gençlik Kolları, Altılı Masa'yı terörle suçlayan çirkin bir pankart astı. Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz. Ülkenin yarısından fazlasını temsil eden sayın genel başkanları terörle suçlamak haddinize mi? Bu ucube, akıl dışı, zihniyet çürüklüğünün dışa vurumu olan pankart oradan derhal indirilmelidir" dedi.

CHP’li Bülbül, ayrıca afişle ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

AK Parti Gençlik Kolları'nın astığı 6'lı Masa pankartı ilçeyi karıştırdı!  CHP suç duyurusunda bulundu - Son Dakika

Editör: Yadigar Hanım