Seçim çalışmalarına hız veren AKP'de, partinin seçim üssünün Erdoğan'ın mitingleri olacağı öğrenildi. tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, AKP ile ilgili kulislerden gelen bilgilere göre, Erdoğan’ın miting yaptığı yerlerde koordinasyon merkezleri konumlanacağını açıkladı.

Deniz Gürel, Haziran ayında yapılması planlanan seçimlerle ilgili AKP kulislerinden edindiği bilgileri açıkladı. Seçim çalışmalarına hız veren AKP'nin iletişim ve sosyal medya için birden fazla ajansla anlaştığına dikkat çeken Gürel, "MYK’da Seçim İşleri Başkanlığı bir sunum yaptı, AK Parti’nin seçim üssü Erdoğan’ın mitingleri olacak. Erdoğan’ın miting yaptığı yerlerde koordinasyon merkezleri konumlanacak. Ertan Aydın başkanlığında bir ekip kampanyayı yürütecek. Hem iletişim hem sosyal medya için birden fazla ajansla çalışılacak, ‘Nasıl bir Türkiye hayal ediliyor?’ sorusuna cevap aranacak" dedi.

Teşkilatların 28 Ekim’de Ankara Arena’da buluşacağını, ifade eden Gürel, AK Parti’nin milletvekili listelerinde 3’te 1’inden daha fazla bir değişim planlandığını kaydetti. Milletvekilleriyle ilgili çalışmaların da hızlandığını belirten Gürel, bölgelerindeki kanaat önderlerinin bilgileri ışığında hazırlanan raporların Binali Yıldırım’a gittiğini, Kürt seçmenle ilgili de yeni bir dil oluşturulacağını söyledi.

Editör: Yadigar Hanım