Levent Gültekin ; Sosyal medya hesabından Meral Akşener buyursun canlı yayınıma katılsın bütün iddialarımı, bütün sorularımı sorayım...
Ben aslında Meral Hanım ile çok yakındım. Çok yakınım derken öyle arkadaş, kanka değil. Kendi beni arar bir fikir beyan ederdi, ben onu arardım, abla şöyle yaparsan daha iyi olur, böyle yaparsan, şu şöyle olursa falan diye. Ben ona abla derdim o bana evladım derdi. 
Bir gün bir arkadaşımla karşılaştım Mehmet Ağar ile görüştüğünü duymuştum medyadan. Uzun bir sohbet etmişler. Ben de böyle merak içindeyim ya seçim ne olacak diye, dedim arkadaşa ne diyor Mehmet Bey seçimle ilgili, daha seçime böyle bir buçuk 2 yıl var.  Arkadaşımda dedi ki, abi vallahi çok rahatlar seçimi kazanmış gibi hareket ediyorlar. Nasıl yani dedim, dedi ki valla Meral Akşener’e güveniyor, bir şey yapacakmış Meral Akşener. Ben bu cümle üzerine acaba ne yapacak Meral Hanım diye Meral Hanım’ı mercek altına almaya başladım. Her sözüne her hareketine her davranışına her eylemine daha dikkat etmeye başladım. Bunların yaptığı şuydu Kemal Bey’in adaylığını engellemeyecek ama yıpratacak. 
Ben Meral hanıma şöyle dedim buyursun canlı yayınıma gelsin canlı yayında yüzüne karşı tüm iddialarımı bütün sorularımı sorayım söylediklerimi de söyleyeyim eğer orada inkâr edebiliyorsa ve toplumu ben inandıramıyorsam ortaya attığım iddiaya o ikili görüşmeye aynısını Kemal Bey için de söylüyorum geçen isimleri Kemal Bey’in verdiği karşılıkları cümleleri anlatarak ispat edemezsem, eğer izleyiciler bizi izleyenler ikna olmazlarsa ben yazmayı, yorumculuğu bırakırım.
Tekrar söylüyorum duyduğum bildiğim, bu oyunu kuranları, bu devlet tiyatrosunun parçalarını, bu mevcut iktidarın işbirlikçisi muhalefet liderlerini, afişe edene kadar devam edeceğim. Sebebini söylüyorum çünkü bunların yerlerinde kalmasının bir nedeni var hem Kemal Bey’in hem Meral Akşener’in. 
Bu iki liderin yerlerinde kalmasının en temel iki nedeni var. Bir muhalefeti öldürmek, iki önümüzdeki muhtemel tehlikelerden toplumsal dirayeti öldürmek. Şu anda bu liderler var olduğu için Türkiye’de toplumsal muhalefet canlanmıyor, direnmiyor. ifadelerine yer verdi.

Editör: Habererk Com