Akşener’in danışmanı Çiğdem Özer'e "Ahmet Kaya" tepkisi

Akşener’in danışmanı Çiğdem Özer'e "Ahmet Kaya" tepkisi
İYİ Parti kurucularından ve Kurucu Genel Başkan Meral Akşener'in danışmanlarından Aşık Veysel'in torunu olan Çiğdem Özer'in Ahmet Kaya paylaşımı tepkilere sebep oldu.

Habererk.com imtiyaz sahibi İsmail Türk konu ile ilgli yaptığı açıklamada "Meral Akşener'in danışmanı bir bayan bugün Ahmet Kaya ile ilgili bir paylaşımda bulunmuş!

Ahmet Kaya deyince milli hafıza da PKK ve Türk Devletine isyan akla gelir!

Bu çerçeveden baktığımız da paylaşımı yapan hanıma kızmaktan çok biz beğenenleri değerlendirmek lazım!

Ahmet Kaya dinleyebilirsiniz bu başka bir şeydir,ama ihanete meşruiyet vermek bu meşruiyeti İYİ Parti kanalı ile yapmak büyük bir hatadır!

Umarım danışman hanım çıkıp özür diler!" dedi.

Çiğdem Özer "Günaydın İYİ'likle....Bağırsan duyamam ki İstanbul’da değilim ki Çağırsan gelemem ki Varna’da değilim ki Uzaklardayım Ben bende değilim ki Ya beni sararsa Memleket hasreti - Ahmet Kaya" paylaşımında bulunmuştu.

Öte yandan ülkücü yazar Emre Çakır twitter hesabından Çiğdem Özer'e tepki göstererek  "Hümanist" söylemler adı altında 'Ahmet Kaya' üzerinden bölücülere sevecen gözüken tiplere bir şey danışılmaz. Bu tiplerden ne millete ne ülkeye fayda gelmez. Bunlar ojeli parmaklarıyla, Türk Kadınını temsil edemez. Keza google'dan gelen müptezelle alakalı da düşüncem budur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.