Bazı kitap satış siteleri ve gurupları kitaba ambargo uygulayıp satışını engellemişti. 

D&R  mağazaları önce kitaba ambargo uygulamış daha sonra İstanbul İyi Parti Gençlik Kolları Üyelerinin mağazalar önünde yaptığı protestolarla kitabı satış reyonlarında sergilemeye başlamıştı. 

Türkiye'nin en büyük internet kitap satış mağazası "Kitapyurdu" halen ambargoyu devam ettiriyor kitabı satış listesine almıyor. 

Bütün bu engellemeler karşısında yazar Vedat Erbaş Google yetkilileriyle yaptığı görüşmeler sonucunda anlaşma sağlayarak kitabını Google Boooks' ve Google Player'da e-kitap olarak satışa sundu bu yolla kitabın önüne konulan bütün engelleri aşmış oldu. 

Meral Akşener'in hayatını anlatan "Türk Siyasetinde Meral Akşener" isimli kitap Google Boooks' ve Google Play' den kredi kartıyla satın alınıp okunabilecek. 

İşte kitabın  satın alınabileceği adresler.

GOOGLE PLAY

https://play.google.com/store/books/details?id=EVDbDwAAQBAJ

GOOGLE BOOKS

https://books.google.com.tr/books/about?id=EVDbDwAAQBAJ&redir_esc=y

YAZAR VEDAT ERBAŞ HAKKINDA

1965 yılında Kocaeli ili Karamürsel ilçesinde doğan Vedat Erbaş, ilk, orta ve lise eğitimini Karamürsel’de bitirdi. Yükseköğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. 1995-1999 yılları arasında Karamürsel Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde Belediye Başkanı Özcan Özalgın’ın basın danışmanlığı görevini yürüttü.

2000 yılında PETKİM Yarımca Tesisleri’nde çalışmaya başladı. 2003 yılından 2006 yılına kadar PETKİM Tesisleri’nde operatör olarak çalıştı. 2006 yılından beri TÜPRAŞ Körfez Tesisleri’nde operatör olarak çalışmaktadır. 2004 yılında Karamürsel Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilerek 2009 yılına kadar bu görevi yürüttü.

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi Anabilimdalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilimdalı bölümünde yüksek lisans yaptı. “Türk Siyasetinde Meral Akşener” isimli tezini yazarak 2018 yılında mezun oldu. Vedat Erbaş evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim