AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıllarda görevden aldığı eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in susuzluk sorununu çözdüğünü söyledi.

Erdoğan konuşmasında, “Gelirken bir bilboard gördüm, Ankara daha iyi hizmete layık diyor. Dün baktım İzmir’de de bay bay Kemal bunu yazmış İzmir’e iyi hizmete geliyoruz diyor. İstanbul için de aynı şeyi söylüyor. İstanbul’a Ankara’ya 4 yılda ne yaptınız. İzmir bir yağmur görmesin. CHP’yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter. Çöp, çukur, çamur… İstanbul’u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı. Çöp dağlarından, çukurlardan kurtardık. Hepsini geç susuzluktan kurtardık.  Ankara susuz değil miydi? Burada da Melih kardeşimizin gayretiyle Ankara’yı susuzluktan kurtardık. Bunları biliyorsunuz, bunları bilmeyenlere hatırlatmak şart” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun genç seçmene "Ben Aleviyim" diyerek ahlak ve erdem üzerinden tercihte bulunma çağrısı yaptığı videoyu hatırlatan Erdoğan, "Bizim Alevi'ye de saygımız var, her türe saygımız var" sözleri dikkat çekti. Erdoğan, "Bunu söylemene ne gerek var? Sen Aleviliğini yaşa ama anlatmaya gerek yok" dedi.

Editör: Gökçe Sevim