Halk ayakta, cepte kuruş yok, iş dersen durmuş, patronlar ücretsiz izinlerle garibana yükleniyor, gariban kredi borcuna sokularak susturulmaya çalışılıyor, işsizlik sigorta primleri ve fiili sigorta günleri çalınan insanlar ses çıkaramıyor.

İşte tam bu sıkıntıların patlama noktasında "GAZ" bulduk. Akla şu soru geldi; "18 senedir her sıkıştığımızda, otomobil yaptık, uçak yaptık, petrol bulduk, gaz bulduk vs. Bu da mı onlar gibi seçim yatırımıydı?"

Yok yok... Öyle düşünmek istemiyorum. Ben, milliyetçi bir adamım. Devlete faydası olan şeyleri desteklemem lazım. Şevk kıramam, muhalif olmamam ve desteklemem gerekir ama bir şey var beni rahatsız eden.

Neden 2023?

Neden her kapı 2023'e çıkıyor? Bu gaz da 2023 tarihinde çıkacakmış. Neden size inanamıyorum? Sanki bu da kocaman bir yalan gibi gelmeye başladı. 2023 yılında bu ülkeyi parçalama hakkı mı doğuyor, ya da başka bir şey mi var? Çünkü siz ne kadar "BİZ MİLLİYİZ" deseniz de, sizin "Arap Sevicilikten" başka sevdiğiniz ve koruduğunuz bir değer olmadığını bizler çok iyi biliyoruz.

Ben milliyim ve milliyetçiyim. Devletçiyim, köycüyüm, milletçiyim. Ahlaklıyım ve gelişimin Endüstriyel ataklarla ve katma değeri yüksek ürünler üretmeyle gerçekleşeceğini biliyorum.

Korkum ne mi?

Siz o gazı da, "REZERV GARANTİSİ" vererek Mehmet Cengiz'e çıkarttırır, rezervin altında çıktı deyip bir de üstüne ceza ödersiniz!

Sonuç olarak; haber güzel ama maziniz pis. Yolun sonuna geldiniz ve artık ne bulursanız bulun, tutunacak bir dalınız kalmadı. Siz ki; bu ülkenin tüm doğasını yabancılara peşkeş çekerek, altınımızın yurtdışına çıkmasına göz yumdunuz, tüm güzelliklerini Araplara hediye ettiniz ve tüm kamu teşekküllerini yabancılara sattınız, inanan ve değerlerine hala sahip çıkan halkın gözünde bittiniz. Bundan sonra yapacaklarınız sadece "GAZ ALMA" olur, ona da evde zor tuttuğunuz %30 inanır!

TÜM YAZILARI

Editör: TE Bilişim