Antalya'da 'korku evi'nde yangın: 3 yaralı

Antalya'da 'korku evi'nde yangın: 3 yaralı
Antalya'daki bir 'korku evi'nde testere tamiri sırasında çıkan yangında 3 çalışan yaralandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 'korku evi' olarak kullanılan bir dükkanda çıkan yangında üç çalışan yaralandı. Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, müşterileri korkutmak için kullanılan bir testerenin tamiri sırasında oluşan kıvılcım, dökülen benzine sıçrayarak yangına neden oldu. Yangın, dükkanın alt katında başladı ve hızla yayılmaya başladı.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çalışanlar Nevzatcan K., Muhammet Mustafa K. ve Kazım Ö., dükkanın kapısının kapalı olması nedeniyle dışarı çıkamadılar. Mahalleli, dükkanın camını kırarak üç çalışanı dışarı çıkardı. Yüz, el ve kol bölgelerinde hafif yanıklar oluşan çalışanlar, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanığı Özgür Budak, yangının korku evi ekipmanının tamiri sırasında dökülen benzinin tutuşmasıyla başladığını ve çalışanların kapının kapalı olmasından dolayı dışarı çıkamadıklarını anlattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

3852-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.