CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de görüntüleri paylaşarak, "Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorular yöneltti.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Cumhurbaşkanı koruması ve isminin de Hasan Tek olduğu iddia edilen bir kişiyle ilgili haberi alıntılayarak 'Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır', 'Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır?' 'Yahut bu paralar başkalarının mıdır?' 'Öyleyse bunlar kimlerdir?' sorularını yöneltti.

İsminin Hasan Tek olduğu söylenen kişinin bir videoda yüzlerce lirayı saçtığı görülürken, diğer videoda ise deste deste Euro paylaştığı görüldü.

Şahsın, milyonlarca liralık Mesarati marka araç kullanması da dikkat çekti.

Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen resepsiyonlarda Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğraflar da ortaya çıktı.

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen de haberi alıntılayarak şu paylaşımı yaptı:

"1 - Milyonluk arabalara binen ve yüzbinlerce dolar ve Avro ile video çeken bu kişi Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması mıdır?

2 - Bu kişi koruma ise bu kadar parayı nereden kazanmıştır? Yahut bu paralar başkalarının mıdır? Öyleyse bunlar kimlerdir?"

Editör: TE Bilişim