Eyüpspor'un başına İbrahim Üzülmez ayrılığının ardından getirilen Arda Turan'ın göreve geldiği günden beri hala takımına galibiyet getirmemesi hem yönetimi hem de taraftarını üzüyor. İstanbul etibinin Boluspor karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyetten sonra play-off şansı zor bir dönemece giren takımda eleştiri okları da teknik adama çevrildi.

Eyüpspor'daki 4 haftalık karnesi başarısızlıklarla dolu olan Arda Turan yönetimindeki takım bu sürede 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu süreçte sadece 1 gol bulan Eyüpspor son hafta sahasında ilk yarıda 2-1 yenildiği Keçiörengücü ile oynayacak. Bir beraberlik daha play-off için Eyüpspor'a yetse de taraftarlar beraberliği garanti gözüyle bakmıyor.

SÖZLEŞMESİ İPTAL EDİLİR Mİ?

Keçiörengücü, İstanbul'dan 3 puanla dönerse play-offlara katılma şansını elde edecek. 5'nci maçını da kaybeder ve play-offların dışında kalırsa Arda Turan'ın istifa etmese bile Eyüpspor yönetimi tarafından sözleşmesine son verileceği tahmin ediliyor.

Arda Turan göreve geldiğinde Eyüpspor 3'üncü sıradaydı. Rizespor'la Süper Lige direkt katılma yarışı içindeydi. Göztepe yenilgisi sonrasında 4'üncü sıraya indi. Pendik ve Tuzla beraberlikleri sonrasında 5'nci sıraya geriledi. Boluspor yenilgisi ise Eyüpspor'u 7'nci sıraya kadar indirdi.

Editör: Yadigar Hanım