Ece Haraç, Almanya'da Bundesliga şampiyonu oldu
Yalova Belediyespor altyapısından yetişen milli masa tenisçi Ece Haraç, Almanya'da büyük bir başarıya imza attı. 2024-2025 sezonunda Almanya Kadınlar Masa Tenisi 1. Ligi'ni (Bundesliga) şampiyon olarak tamamlayan TTC 1946 Weinheim takımının önemli oyuncularından biri olan Ece, genç yaşına rağmen Türkiye ve Avrupa'da adından söz ettirmeyi başardı.
TTC 1946 Weinheim, final serisinde güçlü rakibi TTC Berlin Eastside'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek tarihindeki ilk şampiyonluğunu kazandı. Serinin ilk maçında Tung-Chuan Chien ve Yuan Wan, Berlinli rakiplerini 3-1 yenerken, ikinci maçta Ece Haraç ve Mateja Jeger, Sabina Surjan-Josephina Neumann ikilisini 3-2'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğu ilan etti. Ece Haraç, bu zaferle Bundesliga 1'de şampiyonluk yaşayan ilk Türk kadın masa tenisçisi oldu.
Sezon boyunca istikrarlı ve üst düzey performansıyla dikkat çeken Ece Haraç, final serisindeki cesareti, soğukkanlılığı ve etkileyici oyunuyla takımına önemli katkı sağladı. Bu başarıyla Yalova'nın adını uluslararası arenada duyururken, TTC 1946 Weinheim'ın tecrübeli oyuncuları Tung-Chuan Chien, Yuan Wan ve Mateja Jeger da şampiyonlukta önemli rol oynadı. Şampiyonluk kupasını kaldıran Ece ve takım arkadaşları büyük sevinç yaşadı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.