Ankara'da silahlı kavgada polis memuru hayatını kaybetti

Ankara'da silahlı kavgada polis memuru hayatını kaybetti
Ankara'da evlilik görüşmesi sırasında çıkan silahlı kavgada polis memuru Furkan K., tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, bir polis memurunun kuzeninin evlilik görüşmesi sırasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybettiği bildirildi. Olay, Ahi Mesut Mahallesi Sultan Sencer Parkı'nda, saat 23.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, polis memuru Furkan K., kuzeninin evlilik görüşmesi için akrabalarıyla birlikte parkta kız tarafıyla buluştu. Görüşme sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı ve bu tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bugün izinli olduğu öğrenilen Furkan K., kavgada tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Kız tarafının olay yerinden kaçtığı belirtilirken, ağır yaralı Furkan K., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyor.

234038-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.