Aydın'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Tutuklama
Aydın'ın Efeler ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 18 şüpheliye yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, 6 ay boyunca izlenen şüphelilerin ev ve iş yerlerine eş zamanlı baskınlar yapıldı.
Baskınlarda ele geçirilen uyuşturucu miktarı oldukça dikkat çekiciydi. Polis ekipleri, 6 kilo 400 gram metamfetamin, 8 bin 700 adet ecstasy hap, 250 gram bonzai, 15 adet sentetik ecza, 20 gram esrar ve 3 hassas terazi ele geçirdi. Operasyonun kapsamı ve ele geçirilen uyuşturucu miktarı, uyuşturucu ticaretine yönelik kararlı mücadelenin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.
Gözaltına alınan 18 şüpheli, işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyedeki sorguların ardından 15 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şüphelinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Operasyonun, uyuşturucuyla mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olduğu belirtiliyor.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.