Hatay'da otomobil ile kamyonun karıştığı trafik kazasında Halit Gençoğlu hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Babalar Günü'nde babasının yaşamını yitirdiğini öğrenince kaza yerine giden Mehmet Gençoğlu, "Babam nerede?" diyerek gözyaşı döktü.
Antakya-Reyhanlı Karayolu'unda saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada, Reyhanlı istikametine seyir halinde olan Halit Gençoğlu yönetimindeki 31 ZF 321 plakalı otomobil, virajlı yolda kontrolden çıkınca karşı şeride geçip İ. Mansuroğlu yönetimindeki kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Bir kişi yaşamını yitirdi

Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da savrulurken, karayolu trafiğe kapandı. Çevredeki sürücülerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hurdaya dönen otomobilden çıkarttığı sürücü Halit Gençoğlu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Kamyondaki yaralılar İ.M. ile yanındaki G.M. ise sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. 
Sinir krizi geçirdi

Kazayı haber alan Halit Gençoğlu'nun oğlu Mehmet Gençoğlu (23) olay yerine geldi. Mehmet Gençoğlu, babasının hayatını kaybettiğini öğrenince sinir krizi geçirip, "Babam nerede?" diyerek gözyaşı döktü. Acılı genci kaza yerinde bulunan polis ekipleri sakinleştirdi.

Kazada hayatını kaybeden Halit Gençoğlu, Antakya Mezarlık Kompleksi'nde kılınan cenaze namazının ardından Narlıca Mahalle Mezarlığı'nda yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Gençoğlu'nun ayakkabı imalatçısı olarak çalıştığı ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.Öte yandan kazada yaralanan İ.M. ile G.M. ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Editör: TE Bilişim