Bursa'da 100 bin liralık telefon hırsızlığı: Şüpheli yakalandı
Yayınlanma:
Bursa'da bir mağazadan 100 bin liralık telefonu çalıp kaçan şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalandı ve tutuklandı.
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir telefon mağazasında meydana gelen olayda, 19 yaşındaki S.K. isimli şüpheli, 100 bin lira değerindeki bir cep telefonunu çalıp kaçtı.
Şüpheli, mağazaya girerek görevliden 100 bin TL değerindeki telefonu incelemek istediğini söyledi. Telefonu eline aldıktan sonra koşarak mağazadan çıktı. Ancak, bölgede devriye gezen emniyet güçlerinin 'Güven Timleri' tarafından yakalandı. Olay anları, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Görüntülerde, S.K.'nin çaldığı telefonla kaçış anı ve daha sonra 'Güven Timleri' tarafından yakalanması net bir şekilde görülüyor. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.K., 'Hırsızlık' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Asayiş
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.