İstanbul Karaköy’de restoranda çıkan kavgada yediği tek yumrukla hayatını kaybeden Çağın Türker’in ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıktı. Türker’in arkadaşıyla alkol alırken, yan masadakilerin yanına gelip küfürlü şakalaştığı öğrenildi.

Beyoğlu Karaköy’de geçtiğimiz Cumartesi günü saat 01.45 sıralarında mizah dergisi sahibi ve ünlü senarist Çağın Türker, kız arkadaşı D.E.(38) ile birlikte bir balık restoranına gitti. Burada alkol alan Türker yan masadaki 4 kişilik gruba dönerek, “Muhabbetiniz çok güzel, bende size katılmak isterim” dedi. Daha sonra Türker ve arkadaşı gruba katılarak 1 saat boyunca sohbet etti.

ESPRİLİ DİLLE KÜFÜR ETMİŞ

Sohbet esnasında yaşamını anlatan Türker, diğer şahısların da anlattıklarına karşılık esprili bir dille küfür etti. Bu sebeple kız arkadaşı ve şahıslar tarafından uyarılan Türker, aynı söylemine devam etti. Samimiyeti aşan cümleler kullanan Türker ve arkadaşı bir süre sonra hesaplarını ödeyerek mekandan ayrıldı.

“TELEFONU UNUTMUŞUZ NE AYAKSINIZ”

Ancak Türker cep telefonunu masada unuttu, hemen fark ederek mekana geri dönen Türker şahıslara, “Telefonu unutmuşuz ne ayaksınız hiç haber vermiyorsunuz” dedi. Şahıslar da, “Biz yeni toplanıyoruz görmedik” diye yanıt verdi. Türker telefonunu aldıktan sonra kız arkadaşıyla mekandan ayrıldı. O esnada şahıslar tesadüfen yolda yürüyen Türker’i görerek yanına geldi. Grubun içindeki Yusuf Ş.(30), mekanda yediği küfürlere dayanamayarak Türker’e 1 kez yumruk attı. Yediği yumrukla bilincini kaybederek yere düşen Türker, hastaneye kaldırıldı ancak 2 gün sonra hayatını kaybetti.

“PİŞMANIM”

Olayın ardından Yusuf Ş., Türker’e bir şey olmayacağını düşünerek arkadaşlarıyla başka bir mekana giderek eğlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan şahıs, ifadesinde suçunu itiraf ederek, “Pişmanım” dedi. Bir hukuk bürosunda katip olarak çalıştığı öğrenilen şahıs, işlemlerinin tamamlanmasının adliyeye sevk edildi.

(Doğan Can Cesur/İHA)
Kaynak: iha